Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ανάλυση: Οι επιδόσεις των χωρών που διοργανώνουν Ολυμπιακούς Αγώνες (graphs)

24ωρες
Εκατομμύρια θεατές, γιγάντια χρηματικά οφέλη, οικοδομικός «οργασμός», εμπορευματοποίηση, αλλά και αξέχαστες αθλητικές στιγμές. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα από τα πιο θεαματικά και σημαντικά αθλητικά γεγονότα στον κόσμο και παράλληλα ένα προϊόν που διατίθεται πολλαχώς και όλοι ενδιαφέρονται να το φιλοξενήσουν.
Φυσικά, αποτελεί αντικείμενο όχι μιας έρευνας, αλλά πιθανότατα διδακτορικής διατριβής η μελέτη των λόγων των πολυάριθμων υποψηφιοτήτων για καθεμιά διοργάνωση. Το Statathlon ασχολείται με τον θεσμό από αθλητική σκοπιά και στόχος της μελέτης είναι να δείξει ότι κάθε ολυμπιακό έτος, η διοργανώτρια χώρα, βελτιώνει τη συνολική θέση και τις επιδόσεις της. Τα δεδομένα που αναλύθηκαν αφορούν τους τελευταίους οκτώ 8 Ολυμπιακούς Αγώνες (1988-2016). Το τελευταίο μέρος της έρευνας αφορά τις δυο επόμενες χώρες που θα αναλάβουν τη διοργάνωση (Ιαπωνία-Τόκιο 2020 και Γαλλία-Παρίσι 2024).

Ρεκόρ, αξέχαστες επιδόσεις, δεκάδες μετάλλια και φώτα δημοσιότητας που «τυφλώνουν»: Το gazzetta.gr μελετά τα στοιχεία του Statathlon για τους…
GAZZETTA.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *