Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Χολέμπας στην αρχική 11άδα της Εθνκής

πηγή:ethnos.gr

Με τον Χοσέ Χολέμπας στην αρχική ενδεκάδα πρόκειται να παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος την Eθνική ομάδα στο αυριανό φιλικό με τη Ρωσία (9.30 μ.μ., Mega) στο Καραϊσκάκη. Ο εσχάτως ελληνοποιημένος παίκτης του Ολυμπιακού θα αγωνισθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας στο σύνηθες 4-3-3 του Πορτογάλου προπονητή. Οι υπόλοιποι 10 που θα ξεκινήσει ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να είναι ο Τζόρβας τερματοφύλακας, οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος και Αβραάμ Παπαδόπουλος στην άμυνα, οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Φωτάκης στο κέντρο και οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Σαμαράς (αριστερά) και Γκέκας (κορυφή) στην επίθεση.

«Τα τελευταία χρόνια δεν θυμάμαι να έχουμε κερδίσει τη Ρωσία και αυτό είναι κίνητρο για εμάς», τόνισε ο Αγγελος Χαριστέας σε δηλώσεις του σε ρωσικά ΜΜΕ για το φιλικό με τη Ρωσία, μια ομάδα που έχει στιγματίσει την καριέρα του στην Εθνική, διότι εναντίον της έκανε το ντεμπούτο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σε φιλικό στο Ηράκλειο στις 28 Φεβρουαρίου 2001, στο οποίο η Ελλάδα είχε κερδίσει 3-2 με δύο γκολ του.

Ο διεθνής επιθετικός αποκάλυψε ακόμη ότι στο παρελθόν είχε προτάσεις από τρεις ρωσικές ομάδες, τις Λοκομοτίβ, Σπαρτάκ και Ντιναμό Μόσχας, αλλά δεν πήγε για οικογενειακούς, όπως είπε, λόγους. «Εκ του αποτελέσματος η πορεία μας και το έργο μας κρίνονται επιτυχημένα, αλλά πρέπει εν όψει των τελικών του Euro να διορθώσουμε κάποια πράγματα», είπε σε απολογιστική για τα προκριματικά ομιλία του στους διεθνείς που διήρκεσε αρκετή ώρα, ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τους επαίνεσε για το γεγονός ότι «περίσσεψε το πάθος και η αγωνιστικότητά σας».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *