Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Τα λένε με τον Μπόλονι


Αποφασισμένοι να εξηγήσουν στον Λάζλο Μπόλονι ποιες είναι οι προτεραιότητες του ΠΑΟΚ εμφανίζονται ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

Τα δύο μέλη του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα τονίσουν στον Ρουμάνο τεχνικό πως αυτή τη στιγμή προέχει η ομάδα να πάρει αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, όπου έχει να αντιμετωπίσει θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους και δεν χρειάζεται να κάνει «πειράματα».

Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου οι Θεσσαλονικείς έχουν να αντιμετωπίσουν ΠΑΣ Γιάννινα (04/12, εκτός), Ατρόμητο (10/12, εντός), Δόξα Δράμας (18/12, εκτός) και Λεβαδειακό (04/01, εντός). Οι δύο πλευρές δεν θα συζητήσουν μόνο σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα και θα έχουν στενή συνεργασία για να βρει η ομάδα ομοιογένεια.

Πέρα από το πρωτάθλημα, ο «Δικέφαλος» έχει το παιχνίδι με την Τότεναμ στην Αγγλία την Τετάρτη, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ αγωνιούν για την κατάσταση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο μηριαίο και δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Τα ενδεχόμενα είναι δύο: οι εξετάσεις να δείξουν ότι είχε ενοχλήσεις από μία υπερένταση του ισχιακού νεύρου που μοιάζει να χτυπάει τον δικέφαλο μηριαίο και το αρνητικό σενάριο είναι να έχει θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το κρίσιμο παιχνίδι με τη Ρούμπιν στην Τούμπα.

Όσον αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία, μέχρι την Τρίτη θα ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με την Τότεναμ.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *