Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Europa League: Σάμροκ Ρόβερς - ΠΑΟΚ


Στο βροχερό Δουβλίνο, ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει απόψε (20:00, ANT1) να πάρει τη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια -πλέον- Ιρλανδίας, Σάμροκ Ρόβερς και να βάλει βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Με Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης και τον Έτο να αγωνίζεται με ένεση οι «ασπρόμαυροι». Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι του «Δικεφάλου» στο «Τάλατ». «Ντου» του ΣΔΟΕ στην Τούμπα!

Από την τελευταία προπόνηση της ομάδας βγαίνουν κάποια… λίγα συμπεράσματα για το πώς πρόκειται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ. Από τις ασκήσεις και το διπλό, φάνηκε ξεκάθαρα μία δοκιμή. Η μεταφορά του Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης! Από εκεί και πέρα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο κέντρο της άμυνας, ο Μπόλονι δοκίμασε δίδυμο Μαλεζά-Μπαλάφα, κάτι που, ίσως, δούμε στον αγώνα. Ο Λίνο συμμετείχε στην προπόνηση και λογικά, θα παίξει, ενώ στη μεσαία γραμμή δεν αναμένεται και… δεν γίνεται να γίνουν αλλαγές, με την τριάδα Αρίας-Λάζαρ-Φωτάκη να ξεκινάει στο παιχνίδι.

Ωστόσο, ένα επιπρόσθετο πρόβλημα δημιουργήθηκε χθες, με τον Έτο να παραπονιέται για ενοχλήσεις στο μετατάρσιο του ποδιού του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πριν καν ξεκινήσει το πρόγραμμα προπόνησης. Στα αποδυτήρια, ο γιατρός του έκανε ένεση και κατά πάσα πιθανότητα, αυτό θα πρέπει να γίνει και σήμερα.

Εξάλλου, μετά το μεγάλο ντόρο που προκάλεσε το ενδιαφέρον του Βασίλη Φλωρίδη για να γίνει νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τις διαρροές που υπήρξαν, τις φήμες που κυκλοφόρησαν, αναφορικά με τα χρέη της ομάδας, ο Εισαγγελέας παρήγγειλε έρευνα στον «Δικέφαλο» και χθες, το ΣΔΟΕ βρέθηκε στην Τούμπα για να ελέγξει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Από τον ΠΑΟΚ λένε ότι δεν έχει βρεθεί κάτι μεμπτό και ότι δεν ανησυχούν για τη συγκεκριμένη έρευνα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *