Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πασούτιν: «Είναι ο κάτοχος της Ευρωλίγκας…»


Ο Εβγκένι Πασούτιν ξέρει καλά πως το έργο της ομάδας του, Ούνιξ Καζάν, δεν θα είναι εύκολο στο Top 16. Ο Ρώσος τεχνικός θεωρεί πολύ ανταγωνιστικές ομάδες τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αλλά εκτιμά και την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ο κάτοχος της Ευρωλίγκας και αυτό τα λέει όλα. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι μια ομάδα που ξεκίνησε πολύ καλά την Ευρωλίγκα, ενώ το γεγονός ότι το Final 4 διεξάγεται στην Τουρκία τής δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Η Αρμάνι ήταν κάπως άτυχη στην πρώτη φάση, αλλά είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίζουμε με πάθος σε κάθε αγώνα. Όλα τα αποτελέσματα θα παίξουν ρόλο για την πρόκριση. Θα προετοιμαστούμε με προσοχή για κάθε αγώνα και στόχος μας είναι η πρόκριση», τόνισε.

Ο αδερφός του, Ζαχάρ Πασούτιν, που αγωνίζεται στην Ούνιξ, τόνισε με τη σειρά του: «Όλες οι ομάδες στον όμιλο είναι δυνατές, με καλά ρόστερ. Στην πρώτη φάση είχαμε σταθερή απόδοση και παίξαμε ποιοτικό μπάσκετ. Θα είναι πιο δύσκολο το έργο μας τώρα, αλλά πιστεύω πως έχομε καλές πιθανότητες να περάσουμε στα προημιτελικά».

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *