Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Κερδίζει πόντους ο Σηφάκης


Η λύση του Μιχάλη Σηφάκη φαίνεται να προκρίνεται στον Ολυμπιακό για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο γκολκίπερ του Άρη κερδίζει πόντους έναντι οποιασδήποτε άλλης λύσης από το εξωτερικό για πολλούς λόγους και δεν αποκλείεται να «κλείσει» άμεσα.

Πρώτον, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που γνωρίζει τι εστί ο Ολυμπιακός έχοντας φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Δεύτερον είναι Έλληνας και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Τρίτον το κασέ του είναι προσιτό, ενώ δεδομένου ότι μένει ελεύθερος από τον Άρη τον Ιούνιο, μπορεί να αποκτηθεί και τώρα χωρίς να δαπανηθεί ένα εξωφρενικό ποσό. Και τέταρτον, με την έλευση του Σηφάκη δεν «καίγεται» ο Μπάλας Μέγκιερι, τον οποίο πιστεύουν πολύ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και δεν θέλουν να περιθωριοποιήσουν με την απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος, όπως π.χ. του Καμενί.

Παρεμπιπτόντως, η περίπτωση του Καμερουνέζου γκολκίπερ φαίνεται να απομακρύνεται, καθώς πέρα από τις υψηλές απαιτήσεις της Εσπανιόλ, και οι οικονομικές αξιώσεις του 27χρονου άσου είναι πολύ υψηλές. Στο μεταξύ, φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου η αποδέσμευση του Φράνκο Κοστάνσο. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα, όπως φάνηκε και από την απουσία του από τη χθεσινή επίσκεψη των «ερυθρόλευκων» στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία».

Επαφές με Βαλβέρδε

Τις πρώτες επαφές με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό θα αρχίσει η διοίκηση της ΠΑΕ μέσα στον Ιανουάριο. Πρόθεσή της είναι να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, προτού γίνει σίριαλ. Για να αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν εφόσον δεχτεί να παραμείνει ή για να αρχίσει η αναζήτηση διαδόχου εφόσον αποφασίσει να φύγει. Είναι δεδομένη η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να συνεχιστεί η συνεργασία, αλλά ο Βάσκος τεχνικός δεν κρύβει πως θα ήθελε να δουλέψει ξανά στην πατρίδα του. Βέβαια-και παρά την παρουσία της οικογένειάς του στην Ισπανία-γνωρίζει καλά και ο ίδιος πως δεν είναι εύκολο να βρει δουλειά σε ομάδα που θα του προσφέρει την οικονομική ασφάλεια του Ολυμπιακού, αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Ξεκαθαρίζει για Σουμπίνιο

Μετά την Κέρκυρα, χθες προέκυψε ενδιαφέρον και από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Σουμπίνιο και μέσα στη μέρα θα ξεκαθαρίσει πού θα δοθεί δανεικός ο Βραζιλιάνος μέσος μετά το πετυχημένο πέρασμά του από τον ΟΦΗ.

Στο μεταξύ, ο Φρανθίσκο Χαβίτο, που είναι υπό παραχώρηση, δεν πρόκειται να δοθεί στον Απόλλωνα Λεμεσού και αναζητείται άλλη ομάδα για να δοθεί δανεικός, ενώ ο Αλεξάνταρ Κάταϊ οδεύει προς Βοϊβοντίνα ή Ερυθρό Αστέρα. Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Ζαραδούκας δόθηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ Τάτος και Μήτρογλου θα παραμείνουν στον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *