Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Φάμπρεγας: «Έφυγα με δάκρυα…»


Την «πάλη» με τα συναισθήματά του και τα… δάκρυα για την αποχώρησή του από την Άρσεναλ, το καλοκαίρι του 2011, αποκάλυψε ο Σεσκ Φάμπρεγας! «Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Δεν ντρέπομαι να πω ότι έφυγα με δάκρυα» ανέφερε ο Ισπανός μέσος της Μπαρτσελόνα!

Ο Σεσκ Φάμπρεγας άφησε δυσαναπλήρωτο κενό στη μεσαία γραμμή των «κανονιέρηδων» με τη φυγή του. Μια φυγή που όμως ολοκληρώθηκε έπειτα από έναν χρόνο συνεχούς πίεσης και προσπαθειών της Μπαρτσελόνα να κάμψει τις αντιστάσεις των διοικούντων την Άρσεναλ και να πάρει τον ποδοσφαιριστή ξανά, πίσω στο σπίτι του.

«Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου» δήλωσε ο Φάμπρεγας στο εορταστικό αφιέρωμα που του ετοίμασε το «SkySports» και συνέχισε, προσπαθώντας να κρύψει την αμηχανία και τη συγκίνηση στην ανάμνηση των στιγμών που πέρασε με τους «κανονιέρηδες», με ένα παρατεταμένο χαμόγελο:
«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα αγαπούσα τόσο πολύ μια ομάδα μετά τη Μπαρτσελόνα. Είμαι περήφανος που υπήρξα μέλος της Άρσεναλ και φυσικά είμαι απίστευτα ευγνώμων για το γεγονός πως υπήρξα αρχηγός αυτής της ομάδας. Δέθηκε με τον σύλλογο και αυτό είναι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου».

Κληθείς να αναφερθεί στις συνομιλίες του με τον Αρσέν Βενγκέρ, τις ημέρες που είχε αποφασίσει ότι ήθελε να φύγει από το «Έμιρεϊτς» και έπρεπε να το εκμυστηρευτεί και στον Αλσατό τεχνικό, είπε: «Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές και μέρες. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω τις περισσότερες φορές. Το μοναδικό που μπορούσα να πω την τελευταία μέρα ήταν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους με όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν το κρύβω και δεν ντρέπομαι να πω ότι έφυγα με δάκρυα…».

Όσο για τους λόγους που τον οδήγησαν στο «Καμπ Νου», πέρα από τα συναισθήματα αγάπης για τη Μπαρτσελόνα, από την οποία και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, ο Σεσκ Φάμπρεγας τόνισε για ακόμη μια φορά πως: «Ήταν δικό μου το πρόβλημα. Ήθελα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και νιώθω ότι στη Μπαρτσελόνα το καταφέρνω. Θυμάμαι ότι μετά το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στην έναρξη της περσινής αγωνιστικής περιόδου, είχα πολλή όρεξη για δουλειά και ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω την Άρσεναλ. Έκανα καλό ξεκίνημα, αλλά μετά ταλαιπωρήθηκα από τραυματισμούς. Προς το τέλος της σεζόν, έβλεπα την ομάδα να αδυνατεί να παρουσιαστεί αξιοπρεπής, να μην καταφέρνουμε να συνεργαστούμε και έχασα το κίνητρο που είχα για το ποδόσφαιρο και την Άρσεναλ. Αισθάνθηκα τον εαυτό μου να αλλάζει. Έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή. Να κάνω κάτι καινούριο…».

Πηγή : sport-fm.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *