Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ούτε στην αποστολή ο Σαριέγκι


Ο Γιόσου Σαριέγκι δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα τον Βάσκο αμυντικό υπό το φόβο της υποτροπής και για να έχει μία επιπλέον λύση στα στόπερ, δεδομένων των απουσιών και των Καντέ και Μπουμσόνγκ, πήρε μαζί του τον νεαρό Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Στην πόλη της Ηπείρου δεν θα ταξιδέψουν επίσης οι τραυματίες Ρούντολφ και Νίνης, ο τιμωρημένος Καραγκούνης, ο ανέτοιμος Χριστοδουλόπουλος και για λόγους τακτικής οι Κοτσόλης, Σεϊταρίδης και Λαγός.

Ο Κώστας Κατσουράνης αναμένεται να διατηρηθεί σε ρόλο στόπερ, ενώ θα γίνουν δύο ακόμη αλλαγές, τον Καπίνο αντί του Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και τον Κλέιτον αντί του Τοτσέ στην επίθεση. Η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Καπίνο, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Βιτόλο, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον και Λέτο. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα διανυκτερεύσει στα Γιάννενα μετά το ματς και θα επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας στη βάση της.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *