Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η πρόκριση έφερε χαμόγελα στον ΠΑΟΚ


Βλέψεις κούπας κάνουν στον ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινή νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ με 2-0 και σε συνδυασμό με τη βατή μέχρι και τον τελικό κλήρωση στη συνέχεια του Κυπέλλου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε το καθήκον του, δίχως να εντυπωσιάσει έφτασε στο ζητούμενο και κόντρα στα οικονομικά προβλήματα διατηρεί υψηλό το κίνητρό του συνεχίζοντας σε τρία ταμπλό, πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Ο Λάζλο Μπόλονι έμεινε περισσότερο ικανοποιημένος από το πάθος, παρά την απόδοση της ομάδας του, ωστόσο αντιλαμβάνεται πως δεν είναι εφικτό-ελλείψει πολλών λύσεων-η ποιότητα του παιχνιδιού της ομάδας να παραμένει σταθερά ψηλά.

Και τώρα.. Γολγοθάς

Από σήμερα ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκινά επιχείρηση προσγείωσης για την ομάδα του. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι φορτωμένο από δύσκολους αγώνες σε όλα τα μέτωπα. Για το πρωτάθλημα ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει κατά σειρά τον Πανιώνιο (εντός, 21/1), την ΑΕΚ (εκτός, 29/1), τον Ολυμπιακό (εντός, 5/2), τον ΟΦΗ (εκτός, 12/2), τον Άρη (εντός, 19/2) και τον Παναθηναϊκό (εκτός, 26/2). Σε αυτό τον Γολγοθά προστίθενται οι αγώνες με την Ουντινέζε στο Europa League (16/2 εκτός και 23/2 εντός έδρας), αλλά και το νοκ-άουτ ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, που ακόμη δεν έχει οριστεί πότε θα γίνει.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *