Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Έτοιμη για το ντέρμπι η ΑΕΚ

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκαν οι Μανωλάς, Δέλλας και Μάκος. Οι τρεις ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και πλέον τίθενται στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου που τους είδε με ανακούφιση να βγάζουν ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Νίκος Κωστένογλου μετά το τέλος της προπόνησης στα Σπάτα ανακοίνωσε την αποστολή για το μεγάλο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης» και αποφάσισε να συμπεριλάβει 22 ποδοσφαιριστές στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι Κώστας Μανωλάς, Τραϊανός Δέλλας και Γρηγόρης Μάκος, γεγονός που λίγο-πολύ καθορίζει και την ενδεκάδα του ντέρμπι.

Ο Έλληνας προπονητής προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με ενισχυμένο κέντρο και γι’ αυτό πιθανότατα να αλλάξει το σύστημα σε 4-3-3. Τερματοφύλακας θα είναι ο Αραμπατζής με τους Μανωλά, Δέλλα στο κέντρο της άμυνας και τους Κοντοέ, Καράμπελα στα άκρα. Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Μάκο, Καφέ και Βάργκας, ενώ κοντά στον Νίκο Λυμπερόπουλο αναμένεται να αγωνιστούν οι Μπέλεκ και Λεονάρντο, με τον Δημήτρη Σιαλμά να διεκδικεί και αυτός μια θέση.

Αναλυτικά η αποστολή: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.

Ο Παναγιώτης Λαγός έκανε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Νίκος Γεωργέας, ο Νίκος Εγγλέζου και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης ατομικό υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Σιαλμάς: «Θέλω πολύ να σκοράρω στο ντέρμπι»


Στο μεταξύ, μιλώντας στη NOVA, ο Δημήτρης Σιαλμάς τόνισε την επιθυμία του να καταφέρει να πετύχει γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Σίγουρα είναι διαφορετικό να σκοράρεις σε ένα ντέρμπι και το θέλω πολύ ειδικά κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος μπορεί να λέει ό, τι θέλει, αλλά σίγουρα όταν υπάρχει ένα ντέρμπι είναι κάτι το διαφορετικό. Μπορούν να έρθουν όλα τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν φέτος θα είναι ρεβάνς για το περσινό αποτέλεσμα πάντως σίγουρα θα δώσουμε το 100%», δήλωσε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *