Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ίβκοβιτς: «Κερδίσαμε δίκαια»

Στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που εμφάνισε στο παρκέ του Βενετοκλείου o Ολυμπιακός στη νίκη του επί του Κολοσσού, στάθηκε ο κόουτς των «ερυθρόλευκων», Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι η ο ομάδα του νίκησε δίκαια καθώς στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερη από τους αντιπάλους του, όμως στο ημίχρονο δεν έπαιξε μπάσκετ.

«Παίξαμε εντελώς διαφορετικά στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο φαινόταν πως ήμασταν υπό πίεση. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ήμασταν έτσι. Έχω ιδιαίτερη εκτίμηση στην ομάδα του Κολοσσού και στον τρόπο που αγωνίζεται. Έπαιξε καλά και στο Σ.Ε.Φ. και στο σημερινό παιχνίδι. Ο πρώτος μας στόχος ήταν να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό του Κολοσσού και τα εύκολα καλάθια. Ο Κολοσσός είναι πρώτος στην Α1 στα κερδισμένα φάουλ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε μπάσκετ. Πετύχαμε μόλις 24 πόντους, έπαιξε και ο Κολοσσός καλή άμυνα. Εμείς όμως πρέπει να βλέπουμε μόνο τους εαυτούς μας. Ίσως να έφταιγε και η ώρα του αγώνα, διεξήχθη νωρίς», είπε ο προπονητής των Πειραιωτών και πρόσθεσε:

«Στο β’ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, δώσαμε πολλές ασίστ και κερδίσαμε δίκαια. Ο Κολοσσός, όπως είχα πει και στο Σ.Ε.Φ. είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει σύγχρονο μπάσκετ και του εύχομαι καλή συνέχεια. Ο Κολοσσός πρέπει να παίξει στην Ευρώπη, θα είναι καλό για το μπάσκετ. Υπάρχουν βέβαια κι άλλα θέματα που θα πρέπει να κοιτάξει. Εγώ εύχομαι να παίξει πάντως στην Ευρώπη».

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζόι Ντόρσι, σχολίασε: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα πάρα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι. Πιεστήκαμε ουσιαστικά χωρίς λόγο στο πρώτο ημίχρονο. Κρατούσαμε πολύ την μπάλα και το σκορ πήγε πολύ χαμηλά. Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, και σταματήσαμε τον αιφνιδιασμό του Κολοσσού, που ήταν και ο βασικός μας στόχος. Πασάραμε σωστά και τελικά πήραμε τη νίκη».

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *