Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Απογοήτευση στον ΠΑΟΚ

Απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό, αλλά κυρίως με τον τρόπο που ήρθε εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, έπειτα από την ήττα με σκορ 3-0 από την Ουντινέζε στην Τούμπα.

Μπρούνο Τσιρίλο: «Ξέραμε τη σπουδαιότητα του αγώνα. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, αλλά όταν στο 15’ είσαι πίσω 0-2 δεν μπορείς να πεις πολλά. Εκεί όλα τελείωσαν. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν προσπαθήσαμε. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Πάμπλο Γκαρσία: «Σήμερα τελείωσε η ευρωπαϊκή πορεία μας και αυτό μετράει κυρίως. Χάσαμε, αποκλειστήκαμε και δεν έχω να κρατήσω τίποτα άλλο, τουλάχιστον για σήμερα. Πρέπει να είμαστε προβληματισμένοι από την αμυντική μας παρουσία απέναντι στην Ουντινέζε. Αυτή ήταν μία καλή ομάδα, την βοήθησαν τα γρήγορα γκολ και το γεγονός ότι την έπαιξε ένας… Ιταλός διαιτητής».

Ντάριο Κρέσιτς: «Είχαμε καλό αποτέλεσμα (0-0) από τον πρώτο αγώνα στην Ιταλία, αλλά ο σχεδιασμός μας άλλαξε από το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε. Όλα πήγαν στραβά. Δεν είναι σημαντικό το σκορ, αυτό που ενοχλεί είναι ότι αποκλειστήκαμε και ο τρόπος που αγωνιστήκαμε».

Φρέντερικ Νιμανί: «Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε και οι δύο ομάδες. Μπήκαμε και οι δύο για τη νίκη. Δυστυχώς δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και μετά ήταν πολύ δύσκολο να το γυρίσουμε. Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και σήμερα αυτές ήταν υπέρ της Ουντινέζε. Θα έλεγα ότι δεν ήμασταν τόσο καλά ψυχολογικά προετοιμασμένοι και μετά το πρώτο γκολ χάσαμε τον ρυθμό μας. Ειδικά όταν παίζεις με μια τόσο καλή ομάδα όπως η Ουντινέζε είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις την κατάσταση. Για μένα ήταν δύσκολο στην αρχή γιατί είχα καιρό να παίξω μπάλα. Βρίσκω σιγά σιγά ρυθμό, βέβαια ακόμη δεν είμαι 100% έτοιμος. Ελπίζω με την βοήθεια των συμπαικτών μου και του κόσμου να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ».

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *