Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Με οδηγό τη Μόσχα ο Ολυμπιακός


Αρκετοί ποδοσφαιριστές που απουσίασαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο επιστρέφουν στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για εκείνο με τη Ρούμπιν Καζάν. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός υπολογίζει ξανά τους Μέλμπεργκ (για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός αποστολής), Μιραλάς, Μοντέστο (ταλαιπωρήθηκαν από ίωση)και ο Ιμπαγάσα (εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής) Ωστόσο, ο 48χρονος προπονητής δεν υπολογίζει για το παιχνίδι της Πέμπτης (23/02, 22:05) τον Μέγιερι, τον Ντιόγο και τον Χολέμπας, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Ορμπάιθ, ο Μανιάτη και ο Μακούν (ή ο Ιμπαγάσα). Αριστερά θα είναι ο Μιραλάς, δεξιά ο Φουστέρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζεμπούρ.

Από την πλευρά της, η Ρούμπιν κάνει προπονήσεις στην Τουρκία και θα έρθει στην Αθήνα, με τον Μπερνίεφ να ετοιμάζει αλλαγές με Κασάεφ, Γερεμένκο, Ανσάλντι.

Σήμερα θα συνεχιστεί και η διάθεση των εναπομεινάντων εισιτηρίων και έχουν απομείνει των 75, 95 και 200 (για τα VIP) ευρώ.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *