Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Με… Χέλγκασον στο «Βικελίδης»


Η μετα-Μανωλά εποχή άρχισε στην ΑΕΚ και ο Νίκος Κωστένογλου αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τη λειψανδρία στην άμυνα συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή τον ξεχασμένο Έλφαρ Φρέιρ Χέλγκασον. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, παρότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ισλανδός αμυντικός, που έχει μόνο δύο συμμετοχές στο Europa League (παίζοντας από ένα 45λεπτο) με τελευταία την 1/12/2011 κόντρα στην Άντερλεχτ, δεν αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα, καθώς ο Κοντοές προορίζεται ως παρτενέρ του Δέλλα στο κέντρο της άμυνας. Στην Αθήνα θα μείνει και ο Χοσέ Κάρλος, που μόλις χθες επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από μία εβδομάδα παραμονής στην Ισπανία με άδεια για οικογενειακούς λόγους. Διαθέσιμος είναι, πάντως, ο Παντελής Καφές, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό τις προηγούμενες ημέρες, ενώ φυσικά εκτός πλάνων παραμένει ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν.

Πιθανότερο σχήμα είναι το εξής: Αραμπατζής, Δέλλας, Κοντοές, Καράμπελας, Γεωργέας, Μάκος, Βάργκας, Καφές, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Λυμπερόπουλος.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *