Τρίτη 24 Απριλίου 2012

«Κόλαση στην Μαδρίτη»


Παιχνίδι για «γερά νεύρα» θα είναι ο επαναληπτικός ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», σύμφωνα με τον πρόεδρο των Βαυαρών, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε. Παράλληλα, ο τελευταίος επισήμανε πως, παρά τη νίκη (2-1) στο πρώτο ματς, οι Γερμανοί πρέπει να διατηρήσουν το στυλ παιχνιδιού τους και να μην έχουν στο μυαλό τους μόνο την άμυνα.

«Σεβόμαστε τη Ρεάλ, αλλά δεν φοβόμαστε να τους αντιμετωπίσουμε, αν και μας περιμένει «κόλαση» στο γήπεδό τους. Το γκολ στο τέλος του πρώτου ματς μας έχει βάλει μπροστά, αλλά οφείλουμε να πραγματοποιήσουμε ανάλογη εμφάνιση, αν θέλουμε να έχουμε τύχη», σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και συμπλήρωσε για το στυλ παιχνιδιού που πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες του:

«Αν καθίσουμε πίσω και αμυνθούμε, δεν θα καταφέρουμε τίποτα κόντρα σε μια τόσο ισχυρή επιθετική ομάδα. Πρέπει να τους προβληματίσουμε στην άμυνά τους για να πετύχουμε ένα γκολ, που θα μας δώσει περισσότερη σιγουριά. Είναι όνειρό μας να φτάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης μέσα στην έδρα μας και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό».


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *