Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Οι Γερμανοί ξανάρχονται...


Μπάγερν-Τσέλσι ο τελικός του Champions League

Χρειάστηκαν 120 λεπτά παιχνιδιού και η ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι προκειμένου η Μπάγερν να επιβεβαιώσει ένα από τα αξιώματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που θέλει τους Γερμανούς να βγαίνουν στο τέλος πάντα νικητές.

Tο σκορ για τη Ρεάλ άνοιξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μόλις στο 5' λεπτό. Ο Πορτογάλος διπλασίασε στο 14' λεπτό τα τέρματα για τη «Βασίλισσα», όταν, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Οζίλ, βρέθηκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Μπάγερν.

Η Μπάγερν στο 26' λεπτό έφερε στα ίσια την υπόθεση πρόκριση στον τελικό, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόμπεν, που ισοφάρισε το σκορ της πρώτης αναμέτρησης στη Γερμανία.

Στην παράταση το σκορ παρέμεινε αμετάβλητο και οι δύο ομάδες χρειάστηκαν τα πέναλτι για να λύσουν τις διαφορές τους. Πρωταγωνιστές οι δύο τερματοφύλακές, Νόιερ και Κασίγιας, που απέκρουσαν από δύο πέναλτι ο καθένας. Μοιραίος παίχτης της αναμέτρησης ο Σέρχιο Ράμος που αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι της Ρεάλ.

H Μπάγερν θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Τσέλσι που για να βρεθεί στον τελικό απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα χάρη στη νίκη με 1-0 στο Λονδίνο και το 2-2 στη Βαρκελώνη.

Πηγή : newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *