Τρίτη 29 Μαΐου 2012

«Εμείς δεν σταματάμε πουθενά»


Ο Γιώργος Καραγκούνης τολμά να κάνει όνειρα για την Εθνική. «Πάντα υπάρχουν όνειρα. Εμείς δεν σταματάμε πουθενά», δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής και εκ των κορυφαίων της ομάδας στο πρόσφατο φιλικό με την Σλοβενία, στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ. «Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και περιμένω πώς και πώς να έρθουν τα παιχνίδια», πρόσθεσε.

-Ποια είναι η αίσθηση που σου άφησε το φιλικό με τη Σλοβενία, στο οποίο αγωνίστηκες μετά από καιρό ολόκληρο ενενηντάλεπτο;

«Μια χαρά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι καλά όλη η ομάδα. Και πιστεύω αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Για μένα είναι καλό που παίζω ενενήντα λεπτά. Δεν έχω πολλά ενενηντάλεπτα εσχάτως στα πόδια μου, αλλά όλα πήγαν καλά και αυτό κρατάμε».

-Έχεις κατακτήσει το Euro και έχεις φάει με το κουτάλι τις προετοιμασίες. Μπορείς να κάνεις συγκρίσεις της τωρινής με τις προηγούμενες;

«Τώρα δουλεύουμε πιο πολύ στην τακτική από άλλες φορές. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κάθε προπονητής θέλει να περάσει στην τακτική δικά του πράγματα. Από κει και πέρα, σε τέτοιες προετοιμασίες, θα πρέπει να είμαστε και λίγο χαρούμενοι, πιο διασκεδαστικοί θα έλεγα, για να φύγει η όλη πίεση. Αν καταφέρουμε να τα συνδυάσουμε αυτά τα δύο στοιχεία, θα είναι ό,τι καλύτερο. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε πετύχει τον μεγάλο στόχο, καθώς θα είμαστε για τρίτη συνεχόμενη φορά στην τελική φάση ενός Euro, οπότε συνδυάζουμε την καλή δουλειά που γίνεται στην τακτική με την καλή διάθεση και την ευχαρίστηση και το χαμόγελο. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και περιμένω πώς και πώς να έρθουν τα παιχνίδια».

-Και με όνειρα; Γιατί αυτή η ομάδα έχει «μάθει» τον κόσμο ν’ ονειρεύεται...

«Πάντα υπάρχουν όνειρα. Εμείς δεν σταματάμε πουθενά. Το μότο μας είναι πάντα να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Να είμαστε επικεντρωμένοι καθαρά στο πρώτο ματς που είναι με τους Πολωνούς, τους διοργανωτές. Ευχόμαστε να κυλήσουν όλα καλά και εμείς έχουμε όνειρα. Εξάλλου, γι’ αυτό περάσαμε, για να μην συμμετέχουμε μόνο σε ένα Euro και να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτά τα παραπάνω πράγματα. Αυτά, όπως έχουμε πει πάντα, παιχνίδι με παιχνίδι έρχονται. Κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι που είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *