Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Κ. Παπαδόπουλος: «Μη χάσουμε!»


Η… αποφυγή της ήττας είναι το βασικό μέλημα για την Εθνική εν όψει του αποψινού αγώνα με την Τσεχία, όπως δήλωσε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην ιστοσελίδα της UEFA.

«Δεν πρέπει με τίποτα να χάσουμε. Μία ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα. Φυσικά ενδεχόμενη νίκη θα είναι πολύ καλύτερη, αλλά σε διοργανώσεις σαν κι αυτή το πιο σημαντικό είναι να αποφεύγεις την ήττα. Αν είμαστε έτοιμοι και παίξουμε καλά από το πρώτο λεπτό, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε», τόνισε ο νεαρός αμυντικός, που θα είναι βασικός, αλλά δεν το… λέει.

«Ο προπονητής θα αποφασίσει αν θα παίξω στο επόμενο ματς. Ελπίζω να με επιλέξει. Είμαι έτοιμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα», ανέφερε, ενώ για τις εντολές που πήρε πριν περάσει σαν αλλαγή στην πρεμιέρα κόντρα στην Πολωνία, τόνισε: «Μου είπε να μπω στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, γιατί το χρειάζονταν. Αυτό έκανα. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορούσα. Καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία, που είναι πολύ καλό αποτέλεσμα, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά για μας και ήμασταν κακοί στα πρώτα 20 λεπτά. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τον προπονητή και μας είπε ότι ακόμη και με αριθμητικό μειονέκτημα, θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Από εκείνο το σημείο και μετά, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον 20χρονο άσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο μάνατζερ της Εθνικής, Τάκης Φύσσας: «Είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης, με τρομερή αυτοπεποίθηση. Δουλεύει πολύ σκληρά και πολύ λίγοι παίκτες είναι τόσο προικισμένοι όσο αυτός. Είμαι σίγουρος πως τα επόμενα χρόνια θα γράψει ιστορία με την Εθνική», ανέφερε ο παλαίμαχος μπακ.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *