Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Σε απολογία Παναχαϊκή-Κούγιας


Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League θα απολογηθούν την ερχόμενη Πέμπτη (28/6) η Παναχαϊκή και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, για όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Μάλεμε ανάμεσα στον Πλατανιά και τους Πατρινούς. Πειθαρχική δίωξη και στον Πλατανιά.

Στο παιχνίδι που έγινε στο Μάλεμε, οι Πατρινοί είχαν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία και μετά το τελευταίο σφύριγμα, οι παίκτες και ο κ. Κούγιας κινήθηκαν προς τον «άρχοντα» της αναμέτρησης, για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους.

Η ανακοίνωση: 

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 28/06/2012 και ώρα 10:30 την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 και τους Α. ΚΟΥΓΙΑ(πρόεδρος) , Ι. ΓΚΙΟΚΑ(εκπρόσωπος) για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5, 8, 11, 12, 14, 15 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα (ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ 13-6-2012).

Την ίδια στιγμή, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Καλλιθέα στις 21 Ιουνίου. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κληθούν και οι Κρητικοί σε απολογία.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *