Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Μόνο αν κάνει τη διαφορά ο Παναθηναϊκός…


Δύο είναι τα δεδομένα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό για την πραγματοποίηση ακόμη μίας προσθήκης πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, στην «πράσινη» ΠΑΕ επαναλαμβάνουν ότι θα γίνει άλλη μία μεταγραφή μόνο αν η ομάδα καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Σημαντικό ρόλο παίζει το οικονομικό, αφού οι διοικούντες δεν θέλουν να ρισκάρουν. Ταυτόχρονα, όμως, βρίσκονται σε επαφή με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και ψάχνουν κάποιον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στο υπάρχον ρόστερ του «τριφυλλιού» στα δεδομένα της εποχής.

«Θα πρέπει να είναι πολύ ποιοτικός και επίσης να μην κοστίζει περισσότερο από 400-500 χιλιάδες ευρώ», είναι η επίσημη θέση της διοίκησης.

Πάει Παιανία ο Αλαφούζος

Αρκετές είναι οι πιθανότητες ο Γιάννης Αλαφούζος να βρεθεί στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, προτού η «πράσινη» αποστολή αναχωρήσει για την Ισπανία. Ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» είναι πιθανό να μιλήσει στους παίκτες του Φερέιρα ή ακόμα και με τον ίδιο τον Πορτογάλου τεχνικό εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τη Μάλαγα.

Σκοπός της επίσκεψής του είναι να τους εμψυχώσει και να τους εξηγήσει τη σημασία που έχει για την ομάδα, όπως και για τους ίδιους, η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Υπενθυμίζεται ότι το «τριφύλλι» θα αναχωρήσει στις 14:00 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την Ισπανία. Ο Αλαφούζος αναμένεται να μεταβεί την Τρίτη στη Μάλαγα μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *