Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ώρα… Euro-PAOK


Το καλό ευρωπαϊκό πρόσωπο της τελευταίας διετίας καλείται να δείξει ο ΠΑΟΚ απόψε (20:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) στο «Ραμάτ Γκαν» και να θέσει γερά θεμέλια για την πρόκριση στα play offs του Europa League με ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπνέι Γιεχούντα.

Η πρόκριση είναι αναγκαία, τόσο για το πρεστίζ του συλλόγου που μετρά δύο συνεχείς σεζόν παρουσία στους «32» της διοργάνωσης και επτά σερί εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα στην Ευρώπη (τελευταία αυτή από τη Βιγιαρεάλ στις 21/10/2010), όσο και για οικονομικούς λόγους. Το έργο, ωστόσο, για την ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν θα είναι εύκολο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι εμφανώς αποδυναμωμένος, οι παίκτες που αποχώρησαν δεν έχουν αντικατασταθεί, η ομάδα δεν έχει βρει ακόμη αγωνιστικό ρυθμό, πράγμα φυσιολογικό καθώς δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι, ενώ ο αντίπαλος δεν είναι αμελητέα ποσότητα και οι συνθήκες δεν θα είναι οι καλύτερες, μιας και η θερμοκρασία αγγίζει τους 35 βαθμούς ενώ η υγρασία ξεπερνά το 70%.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να κρατήσει στον πάγκο τον Σαλπιγγίδη και να προτιμήσει τον Γιάννου ως παρτενέρ του Αθανασιάδη στην επίθεση. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γλύκος, Κατσικάς και Κουμάλο είναι οι μόνες λύσεις στα στόπερ, Λίνο και Έτο θα καλύψουν το δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, Γκαρσία και Λάζαρ θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, έχοντας στα πλάγια τον Ρομπέρ (αριστερά) και τον Γεωργιάδη (δεξιά). Οι επιλογές από τον πάγκο είναι πολύ περιορισμένες: Γιακουμής, Ιντζίδης, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Πέλκας, Παναγιωτούδης.

Οι γηπεδούχοι, που δεν θα αγωνιστούν στη φυσική τους έδρα, το «Μπλούμφιλντ», θα παραταχθούν με 4-3-3 και τους: Ενγενούγμπια, Γκαλ, Εντρί, Μόρι, Κοέν, Ναούμ, Ιβασκεβίτσιους, Μένασε, Γκαλβάν, Μαρίνκοβιτς, Εντλόβου. Στο χωρητικότητας 40.000 θεατών «Ραμάτ Γκαν» δεν αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 5.000 θεατές.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μαυροβούνιος Πάβελ Ραντοβάνοβιτς.

* Στα μεταγραφικά δεν υπάρχει κάτι νεώτερο. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός τερματοφύλακα κι ενός στόπερ, ενώ ακολουθεί η ενίσχυση στα χαφ. Αν αποχωρήσει ο Σαλπιγγίδης, θα αποκτηθεί και επιθετικός.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *