Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Περιμένουν στην Ιταλία τον Ολυμπιακό


Τώρα… σοβαρεύουν τα πράγματα για τον Ολυμπιακό. 

Οι «ερυθρόλευκοι» αφού επέστρεψαν από το Καρπενήσι, όπου πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, την Τρίτη (11/9) αναχωρούν για την Ιταλία και θα παραμείνουν εκεί μέχρι την Κυριακή (16/9), καθώς θα δώσουν μία σειρά φιλικών με δυνατούς αντιπάλους.

Η αναχώρηση των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης για την Ιταλία, είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (11/9), όπου μία μέρα μετά θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό την Ντινάμο Σάσαρι, με αυτό να αποτελεί το πρώτο δυνατό τεστ της χρονιάς. Κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος αναμένεται η ομάδα της Σαρδηνίας, καθώς πέρυσι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Φέτος, έχει ενισχυθεί με την απόκτηση του πολύπειρου Μάρβις Θόρντον της Σιένα, ενώ έχει διατηρήσει στο ρόστερ της τους Αμερικανούς Ντίνερ, Τράβις και Ντρέικ.

Ωστόσο, τα… καλά έρχονται στη συνέχεια για την ομάδα του Πειραιά και με τη συμμετοχή στο τουρνουά του Κάλιαρι, στο οποίο θα πάρουν ακόμα οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σιένα και Σάσαρι. Η επιστροφή της «ερυθρόλευκης» αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (16/9).


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *