Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ένα το «ερωτηματικό» για την ΑΕΚ


Η κατάσταση στο διοικητικό θα χρειαστεί κάποιες μέρες ακόμα για να καταλήξει.

Στο αγωνιστικό ωστόσο -και ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον Άρη- τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την ΑΕΚ.

Με εξαίρεση λοιπόν το ερωτηματικό του αν θα χρησιμοποιήσει τελικά τον Βαλεντίνο Βλάχο (τον οποίο δοκίμαζε περισσότερο αντί του Αρκούδα μέσα στη βδομάδα) ο Βαγγέλης Βλάχος μοιάζει να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα ψάξει την πρώτη νίκη της «Ένωσης».

Όπως φάνηκε λοιπόν και στην προπόνηση της Πέμπτης, αυτή θα έχει κατά πάσα πιθανότητα στα χαφ τους Ρίκκα και Κορδέρο. Κάτι που σημαίνει πως εφόσον ξεκινήσει τελικά ο Γιάγκο (αυτό έγινε σήμερα) θα αφήσει έξω τον Μπουγαΐδη και θα πάει στα στόπερ δίπλα στον Κουτρουμπή.

Κι αν η χρησιμοποίηση του Νικολόπουλου στο αριστερό άκρο δεν δείχνει πρόθεση του Βλάχου να αντικαταστήσει τον Κοντοέ (ο Έλληνας μπακ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης) το ίδιο δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει και στην περίπτωση του Βαλεντίνου Βλάχου, που δοκιμάστηκε ξανά στο δεξί άκρο (βγαίνοντας έπειτα όμως για να μπει και ο Αρκούδας).

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν να έχουν «κλειδώσει», αφού ο Κωνσταντόπουλος θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια, οι Λαγός και Φούντας θα πλαισιώσουν τον (βελτιωμένο) Γκερέιρο και ο Κατσικοκέρης είναι δεδομένο πως θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *