Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ψάχνει… μπούσουλα


Το δρόμο της πρόκρισης, έστω και ως τρίτος στο Europa League που φαντάζει ρεαλιστικότερος στόχος, ψάχνει μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σάλκε (1-2) στην πρεμιέρα του Champions League ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον έχουν μπροστά τους την πρόκληση της Άρσεναλ και στην άκρη του μυαλού τους την περσινή πορεία, όταν αν και ξεκίνησαν με δύο αποτυχίες, κατάφεραν να διεκδικήσουν στα ίσια την υπέρβαση.

Σίγουρα όταν ξεκινάς με το αριστερό μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και μάλιστα μέσα στο γήπεδό σου, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τμήμα αντιλαμβάνονται το δύσκολο έργο που τους περιμένει, ενώ ο κόσμος της ομάδας ελπίζει να αποδειχθεί πως –τουλάχιστον- αυτό το έργο το έχει… ξαναδεί.

Οι ομοιότητες με την περσινή… άκυρη εκκίνηση πολλές. Όπως και τότε έτσι και τώρα οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με στραβοπάτημα εντός και ακολούθησε παιχνίδι στο Λονδίνο, γεγονός που συνεπάγεται βαθμολογική συγκομιδή που δεν άφηνε χώρο για μεγάλη αισιοδοξία. Όμως εκείνη η ομάδα κατόρθωσε να σταθεί όρθια και να διεκδικήσει την πρόκριση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Αυτός είναι και ο στόχος της φετινής ομάδας, που καλείται να τον πετύχει παρά το γεγονός ότι λείπουν ορισμένα ιδιαίτερα σημαντικά γρανάζια σε σχέση με την προηγούμενη (Μέλμπεργκ, Αβράαμ, Μιραλάς) αλλά, και η ομοιογένεια και το δέσιμο των νέων παικτών.

Οι Πειραιώτες χρειάζεται γρήγορα να διαπιστώσουν την πραγματικότητα, να συνέλθουν και να σώσουν ευρωπαϊκά μια χρονιά που –όπως έχει αποδείξει η ζωή- μπορεί να σωθεί, αρκεί να υπάρξει βελτίωση και διάθεση από όλους. Άλλωστε και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον Ζαρντίμ, που δέχτηκε αρκετά πυρά για τις επιλογές του, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ίσως αποτελεί την τέλεια πρόκληση…


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *