Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

«Πιστεύω θα τελειώσει θετικά»


Αισιόδοξος ότι θα ολοκληρωθεί το deal και ο Δημήτρης Βιντιάδης θα μπει στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Γιώργος Γρυσμπολάκης μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν έχει γίνει κάτι αρνητικό, πιστεύω ότι μέσα στον Δεκέμβριο θα τελειώσει το θέμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, που ευχαρίστησε τους φιλάθλους, από τους οποίους ζήτησε να παραμείνουν δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Γρυσμπολάκης στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Γιάννη Θειακό και Νικόλα Ακτύπη

Για το αν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι θα «χαλάσει» το deal με τους υποψήφιους επενδυτές

«Παραμένω αισιόδοξος, αφού δεν έχει γίνει κάτι αρνητικό για να είμαι απαισιόδοξος. Οι συζητήσεις συνεχίζονται κανονικά και οι άνθρωποι του κ. Βιντιάδη βρίσκονται κάθε μέρα στα Σπάτα. Έχω ακούσει και εγώ διάφορες φήμες ότι υπάρχουν “σύννεφα” στις συζητήσεις. Αυτό, όμως, δηλώνει ότι είναι εντελώς λάθος, επειδή οι άνθρωποι συνεχίζουν τις συζητήσεις τους. Είναι πολλά τα χρήματα και το ψάχνουν αρκετά. Ναι, τα χρέη της ΑΕΚ ανέρχονται στα 30 εκατ. ευρώ. Οι κινήσεις που έχουν κάνει μέχρι τώρα κρίνονται θετικές όσον αφορά τα όσα θέλει η πλευρά Βιντιάδη».

Για το κατά πόσο επηρεάζει το αγωνιστικό κομμάτι τις διαπραγματεύσεις

«Αυτή τη στιγμή εμείς έχουμε οχτώ βαθμούς και οι πιο πάνω ομάδες έχουν δέκα. Αν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι θα φτάσουμε τους έντεκα. Εκείνο που χρειαζόμαστε είναι να συνεχίσουμε να έχουμε τη στήριξη των οπαδών της ΑΕΚ. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε παράπονο. Εκείνο που θέλουμε είναι να συνεχίσουν αυτό που κάνουν, επειδή μπορεί να υπάρχει μερική απογοήτευση. Είναι τεράστια η προσπάθεια που κάνουν οι οπαδοί της ομάδας. Άλλωστε, από εκείνους προέρχονται τα μόνα έσοδα που έχουμε αυτή τη στιγμή. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσει αυτό τον σκόπελο η ΑΕΚ».

Για τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών της Ένωσης μέσα στα αποδυτήρια

«Πιστεύω ότι θα τελειώσει αυτή η υπόθεση. Έχω την εντύπωση ότι θα τελειώσει θετικά και θα ευδοκιμήσει αυτή η κατάσταση. Και οι παίκτες έχουν δίκιο που θέλουν να πληρωθούν».

Για το πότε βλέπει να ολοκληρώνεται το deal

«Πιστεύω ότι μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχει τελειώσει η υπόθεση. Ο κ. Βιντιάδης θέλει να ολοκληρώσει πρώτα όλες τις συμφωνίες (με τους πιστωτές) και μετά να αναλάβει την ομάδα».

Για την προσφυγή του Γιώργου Αλεξόπουλου

«Μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή προλαβαίνουμε και δημιουργείται πρόβλημα στην ομάδα. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος είναι ΑΕΚτζής και, σύμφωνα με όσα είπε, το έκανε για να πάρει τα δεδουλευμένα του. Ο Αλεξόπουλος έχει δείξει πόσο αγαπάει την ΑΕΚ».

Για τα όσα ακούγονται για «νέα Λίγκα»

«Εκείνο που πιστεύω είναι ότι πρέπει να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ έχει αδικηθεί στα αποτελέσματά της και εκείνο που θα θέλαμε είναι μία αντιμετώπιση επί ίσοις όροις».

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *