Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ : Για τη νίκη, κόντρα στις απουσίες


Μεγάλη σημασία έχει για τον ΠΑΟΚ το αποψινό ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με επτά απουσίες ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3 στους «Ζωσιμάδες».

Πρώτον ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να κλείσει με 31 βαθμούς τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ με την νίκη θα αυξήσει στους έξι βαθμούς τη διαφορά από τον τρίτο Αστέρα Τρίπολης.

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί για να κερδίσουμε», έλεγε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Γιώργος Δώνης στους ποδοσφαιριστές του.

Ο 43χρονος προπονητής γνωρίζει ότι η ομάδα θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες, όμως πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τους φορμαρισμένους και απειλητικούς παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου.

Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει με 4-3-3 τους Θεσσαλονικείς και αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά σε αγώνα του πρωταθλήματος. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Αποστολόπουλο, Κουμάλο, Βιβιάν και Λίνο.

Ως κόφτης θα αγωνιστεί ο Κάτσε, έχοντας μέσα δεξιά τον Φωτάκη και αριστερά τον Λάζαρ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης και Λόρενς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Ιντζίδης, Πέλκας, Κίτσιου, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Ρομπέρ και Πόποβιτς. Εκτός έμειναν οι Γκαρσία, Γεωργιάδης, Γλύκος, Έτο, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς και Σταφυλίδης.

Προϊστορία

Ο ΠΑΣ έχει ένα μικρό προβάδισμα στην προϊστορία εντός έδρας. Σε 20 αγώνες για την πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος έχει έξι νίκες, τέσσερις ο ΠΑΟΚ και τα υπόλοιπα επτά ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Πέρυσι οι Ηπειρώτες έμειναν αήττητοι και στα δύο ματς της χρονιάς (νίκησαν 2-1 στην Τούμπα και έφεραν 2-2 στα Γιάννενα).


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *