Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Κατσουράνης ο… απαραίτητος!


Με το που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Κατσουράνης, όλοι ακόμα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σκέφτηκαν πως η επόμενη ομάδα της καριέρας του θα ήταν ο ΠΑΟΚ. Τα πράγματα ήταν διαφορετικά και στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν υπήρχε η διάθεση απόκτησης του έμπειρου μέσου. Όμως τα δεδομένα άλλαξαν και τώρα ο «Κατσούρ» είναι τουλάχιστον… απαραίτητος.

Οι λόγοι που η στάση του ΠΑΟΚ όσον αφορά την περίπτωση ενδιαφέροντος του Κώστα Κατσουράνη άλλαξε είναι αρκετοί. Πρώτος λόγος είναι πως πλέον στόχος του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι η έξοδος της ομάδας στο Champions League. Για να έχει περισσότερες πιθανότητες να το πετύχει αυτό, θέλει έναν παίκτη στο ρόστερ του με τα στοιχεία του Κατσουράνη, με νοοτροπία νικητή και προσωπικότητα. Επίσης, το αγωνιστικό του προφίλ ταιριάζει απόλυτα στον παίκτη που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τώρα. Δηλαδή έναν ποδοσφαιριστή που να παίζει τόσο στο κέντρο όσο και στην άμυνα, θέσεις στις οποίες αναζητά παίκτες με ποιότητα. Η εμπειρία του «Κατσούρ» είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να βοηθήσει και τα νέα παιδιά που έχουν προωθηθεί φέτος στην πρώτη ομάδα.

Σίγουρα το γεγονός ότι πρόκειται για ελεύθερο ποδοσφαιριστή και δεν χρειάζεται τεράστια οικονομική υπέρβαση για να αποκτηθεί υπολογίζεται στα θετικά για να γίνει αυτή η μεταγραφή ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αρέσει και στον Ιβάν Σαββίδη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κατσουράνης δεν είναι ο μοναδικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου. Εδώ και καιρό, στο στόχαστρο του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι και ο Λούκας Μαρτίνεθ, μεσοεπιθετικό της Καρπάτι. Την υπόθεση του έχει αναλάβει ο Γκερμάν Τσιστιακόφ και έχει ξεκινήσει τις επαφές έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *