Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Το αποτέλεσμα μετράει


Μπορεί να μην εξέπληξε με την εμφάνισή του αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να πανηγυρίζει την νίκη κόντρα στον μαχητικό Λεβαδειακό και τη διατήρηση του αήττητου! 

Πώς το έλεγε η διαφήμιση; Το αποτέλεσμα μετράει! 

Ο Ολυμπιακός δεν υποχρέωσε τους οπαδούς του να μείνουν με το στόμα ανοικτό από την εμφάνισή κόντρα στον Λεβαδειακό, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε και παραμένει πρώτος στόχος σε κάθε παιχνίδια για καθεμιά ομάδα… Την νίκη. 

Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν άλλο ένα τρίποντο εκτός έδρας –έστω και με μεγάλη δυσκολία- σε μια έδρα αρκετά δύσκολη με έναν αντίπαλο, τον Λεβαδειακό, ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. 

Αυτό που κρατούν στον Πειραιά εκτός από τη νίκη είναι η προσπάθεια των παικτών μέχρι το τελευταίο λεπτό και τον χαρακτήρα που έβγαλαν οι ερυθρόλευκοι για να έρθει η νίκη στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. 

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια… 

«Θέλω να επισημάνω την ικανότητα που είχαν σήμερα οι παίκτες μου επί 94-95 λεπτά να δείχνουν αυτή τη σωστή συμπεριφορά. Τόσο αυτοί που ξεκίνησαν το ματς όσο και αυτοί που μπήκαν στη συνέχεια σαν αλλαγή για να βοηθήσουν. Μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν σταμάτησαν να αγωνίζονται και να πιέζουν για τη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πορτογάλος μετά το παιχνίδι. 

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι μπορούν να συγκεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι τους, αυτό με την Καβάλα για το Κύπελλο. Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία για να δώσει ανάσες αλλά και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν περιορισμένο μέχρι τώρα. 

Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός ο Πίνο, για να μπορέσει να φτάσει στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο ετοιμότητας με τους συμπαίκτες του και να είναι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια φυσικά και σε αυτά με τη Λεβάντε για το Europa League. 


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *