Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Υπήρχαν λάθη στο Άρης-Παναθηναϊκός


Βαρούχας: Δεν υπήρχε πέναλτι από τον Βιτόλο

Καλές, με εξαίρεση κάποια λάθη στο Άρης-Παναθηναϊκός, χαρακτήρισε τις διαιτησίες του Σαββατοκύριακου ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Καλούς βαθμούς ως επί το πλείστον έβαλε ο Παναγιώτης Βαρούχας στους διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου στη Σούπερ Λίγκα.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 επισήμανε, ωστόσο, τα λάθη που έγιναν στην αναμέτρηση Άρης-Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά, η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα» για τους διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» και τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο:

Κέρκυρα-Πανιώνιος: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος. Πρέπει να ληφθούν μέτρα. Το γήπεδο ήταν σε κακό χάλι. Ο Δελφάκης έκανε καλή διαιτησία, έκανε αισθητή την παρουσία του και ήταν κοντά στις φάσεις. Ένα πέναλτι που ζητά στο τέλος ο Πανιώνιος δεν υπήρχε».

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός: «Ο Καλογερόπουλος έκανε καλή διαιτησία και έδειξε να έχει αυτοπεποίθηση. Είναι ένας ελπιδοφόρος διαιτητής. Σωστά καταλόγισε ένα επιθετικό φάουλ του Παπαδόπουλου και διέκοψε τη φάση που εξελίχθηκε σε γκολ για τον Πανθρακικό».

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Παρότι το ΟΑΚΑ έχει χόρτο, με τη βροχή σε ορισμένα σημεία βγάζει λάσπη. Κάτι δεν έχει γίνει σωστά. Ο Αρετόπουλος βοήθησε να γίνει καλό παιχνίδι, δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Μία δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κάτσε μπορούσε να δώσει».

Λεβαδειακός-Ατρόμητος: «Ο Γιάχος με την εμπειρία που έχει αποκτήσει ελέγχει το παιχνίδι κι έχει καλή επαφή με τους ποδοσφαιριστές. Πέρασε απαρατήρητος κι έκανε καλό παιχνίδι, όπως και οι βοηθοί του».

Βέροια-Αστέρας Τρίπολης: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά η παρουσία του Ιωαννίδη ήταν καλή. Στον πειθαρχικό έλεγχο ήταν καλός, σε σχέση με άλλα παιχνίδια».

Skoda Ξάνθη-Ολυμπιακός: «Ο Παππάς έκανε μια τέλεια διαιτησία και βοήθησε με την παρουσία του να γίνει ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι. Σωστά δεν έδωσε πέναλτι για χέρι του Παπάζογλου που ζήτησε η Ξάνθη. Στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού από τον Τζεμπούρ δεν υπάρχει οφσάιντ».

Άρης-Παναθηναϊκός: «Ο Στυλιαράς έκανε λάθος στο πέναλτι που έδωσε κατά του Παναθηναϊκού. Για να δοθεί παράβαση σε χέρι, πρέπει να υπάρχει πρόθεση. Στην περίπτωση του Βιτόλο δεν υπήρχε πρόθεση. Αν έβλεπε πρόθεση, έπρεπε να δώσει κάρτα στον παίκτη, που θα ήταν η δεύτερη. Επίσης έπρεπε να αυξηθεί ο χρόνος των καθυστερήσεων. Έδωσε τέσσερα λεπτά και με τις μπάλες που έπεφταν μέσα παίχτηκε μόλις ένα λεπτό παιχνίδι στις καθυστερήσεις. Σε αυτό το κομμάτι απέτυχε και θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρός. Γενικά πάντως στη διαχείριση ενός αγώνα που είχε πάθος κι ένταση, πήγε καλά».

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *