Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Σκέφτεται Φουρλάνο



Φανέλα βασικού στον Σπύρο Φουρλάνο σκέφτεται να δώσει ο Φάμπρι, που δοκίμασε τον νεαρό άσο σε ρόλο επιτελικού χαφ. Προβληματίζεται για δύο θέσεις ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Το ματς με τον ΟΦΗ πλησιάζει και ο Φάμπρι δείχνει να κατασταλάζει στους πρώτους «11» που πρόκειται να χρησιμοποιήσει. Σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές του τεχνικού του Παναθηναϊκού, ο Φουρλάνος είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού σε ρόλο επιτελικού χαφ στο 4-2-3-1. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Καρνέζης παραμένει κάτω από την εστία, με τους δύο από τους τέσσερις της άμυνας να είναι σίγουροι. Σεϊταρίδης στο δεξί άκρο και Μπουμσόνγκ στο κέντρο θεωρούνται σίγουροι. 

Μαρίνος και Κάιπερ διεκδικούν μια θέση στα αριστερά, με τον Έλληνα άσο να έχει προβάδισμα, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες ανάμεσα στους Πίντο και Τριανταφυλλόπουλο για τον παρτενέρ του Γάλλου αμυντικού. 

Οι δύο «κόφτες» θα είναι οι Βιτόλο και Σο, ενώ την τριάδα στα χαφ θα αποτελούν ο Σισοκό αριστερά, ο Μαυρίας δεξιά και ο Φουρλάνος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, τον Τοτσέ.



Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *