Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«ΠΑΟΚ ενωμένος... δυνατός»


Οι έντονες αντιδράσεις μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία απέναντι στον Άρη (2-2) προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια στη διοίκηση της ΠΑΕ. Με ανακοίνωση καθιστά σαφές πως υπάρχουν άνθρωποι που λαμβάνουν αποφάσεις με γνώμονα το καλό του συλλόγου και αφήνει να εννοηθεί πως δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν.

Παράλληλα η διοίκηση ζητεί ενότητα, αφού αυτή αποτελεί μαζί με τη σκληρή δουλειά απαραίτητη προϋπόθεση για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην επίτευξη των στόχων του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. απευθυνόμενη σε όλους τους φιλάθλους της θέλει να ξεκαθαρίσει τη θέση της με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Ύστερα από τον αγώνα με τον Άρη και την επιστροφή της αποστολής στην Τούμπα, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση της ΠΑΕ βρέθηκαν απέναντι σε αρκετούς οπαδούς, οι οποίοι εξέφρασαν διάφορα… περίεργα αιτήματα, όπως: ποιους πρέπει να απολύσουμε, ποιους πρέπει να προσλάβουμε, ποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να παίζουν κ.α.

Αυτό είναι ένα θέμα που επιβάλλεται να σχολιάσουμε και να ξεδιαλύνουμε. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ένας σύλλογος με ισχυρές παραδόσεις με πλούσια και ένδοξη ιστορία γεμάτη υπέρλαμπρες νίκες και επιτυχίες. Το καλοκαίρι του 2012 έγινε ένα νέο ξεκίνημα προκειμένου να γραφτούν νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας. Ανέλαβε ένας άνθρωπος με μεγάλες φιλοδοξίες βγάζοντας την ΠΑΕ από την αφερεγγυότητα, προσφέροντας ελπίδα και όραμα για μια ομάδα υγιή, ανεξάρτητη, ασυμβίβαστη.

Ακόμη, όμως, πρέπει να κάνουμε πολλά για να μετατρέψουμε τον Π.Α.Ο.Κ. σε μια ανταγωνιστική ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου που όλοι μας ονειρευόμαστε. Ωστόσο για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος επιβάλλεται να ισχύει ένας απαράβατος όρος:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Μαζί στις χαρές, μαζί και στις δύσκολες καταστάσεις, μαζί σε κάθε περίπτωση όλοι εμείς που ανήκουμε στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ., από τα παιδιά της Ακαδημίας μας ως τον απλό φίλαθλο στην εξέδρα, ως τον ιδιοκτήτη πρέπει να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον!

Τώρα που δημιουργείται μια νέα ομάδα ο καθένας πρέπει να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις του. Δεν έχουμε δικαίωμα να επιτρέψουμε σε κανέναν να διαταράσσει την ηρεμία της ομάδας. Όποιος θέλει να αποσταθεροποιήσει το κλίμα στην ομάδα θα αναγκαστεί να αντιταχτεί σ’ αυτήν και τελικά θα αποτύχει. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να γίνουμε ακόμη πιο ισχυροί. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να είναι κοντά μας και μαζί να συμμετάσχουμε στην δημιουργία της νέας ομάδας, του νέου Π.Α.Ο.Κ. Πρέπει, όμως, να είμαστε ενωμένοι!

Οποιαδήποτε απόφαση, είναι σωστό να λαμβάνεται με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, ειδάλλως αυτή δεν θα έχει μέλλον. Μπροστά στο παρελθόν υποκλινόμαστε, όμως μπροστά στο μέλλον σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε! Μπορούμε και πρέπει να στηριζόμαστε στο παρελθόν, αλλά δεν θα ζήσουμε σ’ αυτό. Φιλοδοξώντας να έχουμε την υποστήριξη όλων, προχωράμε στο μέλλον».

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *