Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τι αλλάζει στον ΠΑΟΚ ο «εκλεκτός»


Ο «εκλεκτός» του Ιβάν Σαββίδη για να αναλάβει να «τρέξει» τον ΠΑΟΚ είναι ο Γκερμάν Τσιστιακόφ και εκείνος έχει ήδη κατασταλάξει και έχει σχεδιάσει τα πλάνα του! 

Ο Γκερμάν Τσιστιακόφ προορίζεται για τον άνθρωπο που θα «τρέχει» από εδώ και πέρα τον ΠΑΟΚ. Έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη, ο Τσιστιακόφ έχει ήδη στο μυαλό του μερικά πράγματα τα οποία θέλει να αλλάξει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αυτό που προέχει για Τσιστιακόφ είναι ο… πρώτος λόγος κι αυτός θα είναι του προπονητής, δηλαδή του Γιώργου Δώνη. Μπορεί εκείνος να κάνει συναντήσεις με τους Βρύζα και Γεωργιάδη και να συζητούν για ποδοσφαιριστές αλλά αν δεν πει το «οκ» ο τεχνικός τότε δεν γίνεται τίποτα.

Άλλωστε ο Τσιστιακόφ εισηγήθηκε στον Σαββίδη να αγοράσει ένα υπερσύγχρονο σύστημα «VIS Track» αξίας 140.000 ευρώ, προκειμένου να λύσει ακόμα περισσότερο τα χέρια του Δώνη και οι ποδοσφαιριστές να έχουν το νου τους μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Ήδη έχει γίνει η εισήγηση για πρόσληψη ψυχολόγου αλλά και άλλων ειδικοτήτων για να «πέσουν» πάνω στους παίκτες και να τους βοηθούν στα προβλήματα τους.

Εννοείται πως μια ομάδα που θέλει να γίνει μεγάλη και να αλλάξει επίπεδο θα πρέπει να έχει σωστό και εξειδικευμένο τμήμα σκάουτινγκ, κι αυτό είναι ακόμα ένα μέλημα του Τσιστιακόφ, ο οποίος ονειρεύεται έναν ΠΑΟΚ ευρωπαϊκού επιπέδου και με αυτά τα πλάνα ελπίζει να το πετύχει.


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *