Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Αρης-Λαζαρίδης: «Μακάρι ο Κούπερ να μείνει χρόνια στην ομάδα»

πηγή: http://sports.ana-mpa.gr/

Για τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα (0-1) μίλησε ο Νίκος Λαζαρίδης στον «Sentra 103,3». Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη είπε συγκεκριμένα:

«Ήταν μία τεράστια νίκη, μεγάλη, ιστορική. Μια καταπληκτική μέρα για την ομάδα μας και για τους φίλους της. Πρόκειται για ιστορική νίκη, γιατί η ομάδα είχε να νικήσει στην Τούμπα από το1998, 12 χρόνια! Δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο, που την ήθελε πάρα πολύ, όπως τη θέλαμε κι εμείς, γιατί το δείξαμε από το πρώτο λεπτό. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο με πάθος και δύναμη για ν' ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, γιατί υπήρχε πάρα πολύ πίεση και από τον κόσμο, αλλά και όταν παίζεις ένα μεγάλο ντέρμπι είναι φυσιολογικό να υπάρχει μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο. Καταφέραμε όμως και πήραμε αυτή την νίκη. Δίκαια κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς, ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο θέλαμε να διαφυλάξουμε πιο πολύ τα νώτα μας, ώστε να μην δώσουμε χώρο στον ΠΑΟΚ να κάνει αντεπιθέσεις. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι και στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τους χώρους και πετύχαμε το γκολ».

Σε ερώτηση για τον αν κοιτάζουν προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη να πούμε κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε στο μυαλό μας αυτό το όραμα. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας κάθε Κυριακή να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς κι από εκεί και πέρα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλήσεις για πρωτάθλημα».

Για την αμφισβητούμενη φάση με τον Ίβιτς, σχολίασε: «Αν δίνονται και αυτά τα μαρκαρίσματα πέναλτι, θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο δεν θα πάει μπροστά. Ο Ίβιτς για έμενα κάνει θέατρο, γιατί είναι μέσα στην περιοχή, η μπάλα είναι διεκδικησημη στον αέρα σώμα με σώμα. Εντάξει, δεν μπορείς να πεις ότι είναι πέναλτι. Για μένα δεν είναι πέναλτι».

Μιλώντας για τον προπονητή του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, τόνισε: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, του αρέσει πάρα πολύ η πειθαρχία, διαβάζει πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο στα παιχνίδια, όπως έκανε και χτες. Είναι καταξιωμένος, με πολλές εμπειρίες και το όνομα του τα λέει όλα. Βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα κι η ομάδα έχει μεγάλη προσωπικότητα με τον κύριο Κούπερ στον πάγκο της. Μακάρι να μείνει χρόνια στην ομάδα».

Σε άλλη ερώτηση για το αν και κατά πόσο, ο Αρης μπορεί να αντέξει ταυτόχρονα Ευρώπη και πρωτάθλημα, απάντησε: «Η ομάδα μας έχει αρκετό βάθος και όταν είσαι μεγάλη ομάδα θέτεις και μεγάλους στόχους. Είναι δύσκολο, βέβαια να παίζεις Κυριακή-Πέμπτη-Κυριακή. Υπάρχει και η κούραση του παιχνιδιού και του ταξιδιού, όταν παίζεις εκτός έδρας. Είμαστε στους στόχους, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να είμαστε και στους δυο στόχους μέσα. Επειδή η ομάδα έχει βάθος, είτε είναι πρωτάθλημα είτε Γιουρόπα Λιγκ, προσπαθούμε να διεκδικούμε σε κάθε παιχνίδι τους τρεις βαθμούς, για να παραμένουμε μέσα στους στόχους μας».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *