Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΤΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΠΟΛΟ

Πρεμιέρα με Μ. Βρετανία

Η ήττα στην Ιταλία, για την Παγκόσμια Λίγκα, ήταν αναμενόμενη και αποτελεί παρελθόν. Σήμερα, στο Μάντσεστερ, η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, δίνει το πρώτο της παιχνίδι στους προκριματικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012, αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη της Μ. Βρετανίας. Οι παίκτες, που επέλεξε ο Ντράγκαν Αντριτς για την αναμέτρηση, είναι οι Κώστας Τσαλκάνης, Στέλιος Πρωτονοτάριος (τερματοφύλακες), Αρτίν Ελμισιάν, Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Γιάννης Φουντούλης, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Κώστας Μουρίκης, Γιώργος Φουντούλης, Γιάννης Μπεριστιάνος, Στέλιος Μιμίδης και Νίκος Ντούλος. Η Ελλάς και η Μ. Βρετανία μετέχουν στον 5ο όμιλο, μαζί με τη Γεωργία. Οι δύο πρώτες ομάδες, από τους συνολικά έξι ομίλους, προκρίνονται σε νοκ άουτ παιχνίδια (1-15 Οκτωβρίου 2011). Οι νικήτριες των έξι ζευγαριών, θα προκριθούν στους τελικούς, που θα γίνουν στο Αϊντχόφεν (Ολλανδία). Απευθείας έχουν εξασφαλίσει συμμετοχή οι πρώτες πέντε ομάδες του εφετινού πρωταθλήματος (Κροατία, Ιταλία, Σερβία, Ουγγαρία, Μαυροβούνιο) και η διοργανώτρια Ολλανδία.

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τρία παιχνίδια

Τρεις αγώνες θα διεξαχθούν απόψε για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 γυναικών. Στις 16.00 η Ν.Ε. Πατρών θα υποδεχθεί τον Ηρακλή, στις 18.00 ο Εθνικός τον Ν.Ο. Ρεθύμνου και στις 18.30 ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης τον Νηρέα Χαλανδρίου.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αγώνες με ενδιαφέρον

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 8η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Θα παίξουν: 15.00: Ζαφειράκης - ΠΑΟΚ. 16.30: ΧΑΝΘ - Πανελλήνιος. 17.30: Κύδων Χ. - Βριλήσσια. 18.00: Φίλιππος Β. - Ιωνικός. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Μινσκ για το Τσάλεντς Καπ ανδρών (17.30, Ιωνικού). Τον δεύτερο εκτός έδρας αγώνα θα δώσει η Ορμή Λουξ Πατρών στη Ρουμανία κόντρα στην Ντουνάρεα Μπρίλα για το Kύπελλο Συνομοσπονδίας γυναικών (11.00).

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Πρωτάθλημα στην Κρήτη

Με τη συμμετοχή 60 πυγμάχων από 20 σωματεία συνεχίζεται σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης (Παγκρήτιο στάδιο) το πανελλήνιο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας ανδρών. Οι αγώνες θ’ αρχίσουν σήμερα στις 17.00. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους ημιτελικούς σε όλες τις κατηγορίες.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Αναπτυξιακό κύπελλο

Στον Ιππικό Ομιλο «Mega Sports» διεξάγεται σήμερα ο 9ος αγώνας Ανάπτυξης Βόρειας Αττικής και στον Πανελλήνιο Ιππικό Ομιλο το 5ο Αναπτυξιακό Κύπελλο Νότιας Αττικής. Στη Β. Αττική οι αγώνες θα αρχίσουν στις 10.00 και στη Νότια στις 9.30.

ΒΟΛΕΪ

Τα βλέμματα στην Πάτρα

Η αναμέτρηση της Ε.Α. Πατρών με τον Ηρακλή (19.30) ξεχωρίζει στις σημερινές αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Λαμία (17.00), ο Επίκουρος τον ΠΑΟΚ (19.00) και ο Πανελλήνιος τον Παναθηναϊκό (20.00). Για την Α1 γυναικών (4η αγωνιστική) θα γίνουν τα παιχνίδια: 16.00: Πανελλήνιος - Κερατέα, 17.00: Παναθηναϊκός - Ε.Α. Λάρισας, 20.00: Ολυμπιακός - Πειραματικό, 20.30: ΑΕΚ - Μαρκόπουλο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *