Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η αγορά του ΠΑΟΚ από τον επενδυτικό όμιλο των Αράβων.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η αγορά του ΠΑΟΚ από τον επενδυτικό όμιλο των Αράβων.

Ο Οντάι Αλ Σαμαρί, εκπρόσωπος του επενδυτικού ομίλου που ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την πίστη του για το αίσιο τέλος των συζητήσεων.

«Σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι οι εξελίξεις αποτυπώνονται από την ανακοίνωση την οποία εκδώσαμε το απόγευμα της Κυριακής. Εχουμε ξεκαθαρίσει στην πλευρά του ΠΑΟΚ τι θέλουμε και τι όχι και νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε μια πλήρη συμφωνία, αλλά όλα αυτά πρέπει να αποτυπωθούν και γραπτώς. Εχω πλήρη εμπιστοσύνη και στηρίζω απόλυτα τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Οι ελληνικοί νόμοι είναι ένα πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει η λύση για να το προσπεράσουμε. Ολα θα ξεκαθαρίσουν και θα τελειώσουν όταν επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη με το νέο έτος. Πιστεύω ότι το πλέον πιθανό είναι να τελειώσουμε θετικά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αισιόδοξος για την έκβαση των συνομιλιών εμφανίστηκε και ο νομικός εκπρόσωπος των Αράβων, Παρασκευάς Σπυράτος, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ αποτελεί το πρόσφορο έδαφος για να επεκταθεί ο συγκεκριμένος όμιλος γενικότερα στην ελληνική αγορά, πρόσθεσε ότι το deal θα ολοκληρωθεί άμεσα και περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές σε συνέντευξη Τύπου που θα λάβει χώρα μεταξύ 10-20 Ιανουαρίου.

Ο κ. Σπυράτος είπε, μεταξύ άλλων, ότι το πρότζεκτ είναι πενταετές, περιλαμβάνει και κατασκευή γηπέδου και γενικότερα ευοίωνες μέρες για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Στα αγωνιστικά, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο μοναδικός στόχος της ομάδας είναι να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Ο Μάκης Χάβος, στη σύντομη ομιλία του στους παίκτες έστειλε το μήνυμα: «κοιτάμε μπροστά, συνεχίζουμε», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους κάνει να ξεχάσουν την ήττα από την Κέρκυρα.

Οι Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Βλάνταν Ιβιτς και Βίκτορ Βιτόλο δεν προπονήθηκαν, αφού ο πρώτος έκανε πρόσφατα επέμβαση στους κοιλιακούς και οι υπόλοιποι υποβλήθηκαν σε αρθροσκόπηση. Κοντρέρας, Γκαρσία και Βιεϊρίνια δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα για να ξεκουραστούν, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Ζουέλα και Μαλεζάς. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα. Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν και οι Λούκα Πετρίσεβιτς, Κώστας Σταφυλίδης και Εργκίς Κάτσε με τον Πετρίσεβιτς να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ.

Μετά τον αγώνα Κυπέλλου, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να περάσουν λίγες ημέρες με τις οικογένειές τους, αφού θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις στις 29 Δεκεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική θα έχουν άδεια δύο επιπλέον ημερών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *