Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Πετροδόλαρα ή… Arboris για τον ΠΑΟ;


Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός αποπνέει σιγουριά κι εμπιστοσύνη με την παρουσία του στο γήπεδο, τα ερωτηματικά σε ιδιοκτησιακό επίπεδο παραμένουν. Η τρέχουσα εβδομάδα είναι κρίσιμη για το μέλλον της ΠΑΕ, καθώς μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος στο σύλλογο και τις τρεις θυγατρικές του. Αφότου ανακοινωθεί το πόρισμά του στον πρίγκιπα Αλ Σαούντ, θα πρέπει εκείνος να καταβάλει σε ειδικό λογαριασμό 15 εκατ. ευρώ.

Αν για οποιονδήποτε λόγο υπάρχει καθυστέρηση από την πλευρά του Σαουδάραβα ενδιαφερόμενου επενδυτή, τότε η πλευρά του Παναθηναϊκού θα ζητήσει από την Arboris Capital να φέρει πρόταση από επενδυτή. Πρόκειται όχι απλώς για ένα μέτρο πίεσης προς την πλευρά Αλ Σαούντ, αλλά και μία απόδειξη πως οι «πράσινοι» δεν θα περιμένουν ες αεί τον πρίγκιπα.

Όχι τα περσινά!

Ο Παναθηναϊκός είχε καλή παρουσία και στο περσινό ντέρμπι του «Καραϊσκάκη», αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα υπέστη καθίζηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει επ ουδενί να επαναληφθεί κάτι τέτοιο και θέλει να διατηρήσει προσγειωμένη και σε εγρήγορση την ομάδα του, εν όψει και του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Μετά το χθεσινό ρεπό οι «πράσινοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις το απόγευμα για να αρχίσουν την προετοιμασία.

Ο Γιώργος Καραγκούνης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του μετά τη μυϊκή σύσπαση που είχε στον προσαγωγό στο ντέρμπι, ενώ δεν ανησυχεί ένας τραυματισμός του Μαρίνου στον αστράγαλο. Ρούντολφ και Τοτσέ αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να τεθούν στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

* Το ενδεχόμενο να επιβραβευτούν οι παίκτες με ένα πριμ για την εξαιρετική τους πορεία το τελευταίο δίμηνο εξετάζει η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στο σύλλογο.

* Τα σύνορα της Ελλάδας πέρασε η φήμη του Στέφανου Καπίνο μετά την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος και την σπουδαία παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μία ημέρα μετά το ντέρμπι, η ηλεκτρονική έκδοση της αγγλικής εφημερίδας «Ιndependent» έκανε αφιέρωμα στον 17χρονο τερματοφύλακας με τίτλο: «Ο επόμενος ήρωας της Ελλάδας στους τερματοφύλακες: Στέφανος Καπίνο».

Πηγή : www.sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *