Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Μόνο τη Νίκη θέλει απόψε ο Ολυμπιακός


Πηγή: sport-fm.gr

Νίκη και μόνο νίκη θέλει απόψε (22:00, ΝΕΤ) ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ απέναντι στη Νανσί για να μην πει... au revoir στην Ευρωλίγκα. Με τρεις ήττες σε τέσσερα ματς για τον πρώτο όμιλο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες και είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν την έδρα τους για να μην βρεθούν σε δυσχερή θέση ακόμη και γι’ αυτή την πρόκριση στο Top 16.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς γνωρίζει πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια να ξεκουράσει παίκτες εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την Α1. Και οι παίκτες του, όμως, γνωρίζουν καλά πως το αποψινό ματς προέχει της αναμέτρησης με τους «πράσινους». Εκτός πλάνων του Σέρβου προπονητή είναι μόνο ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ενώ πιθανότατα θα μείνει εκτός και ο Ματ Χάουαρντ, παρότι ανέρρωσε από την επέμβαση στον αστράγαλο. Οι Μάρκο Κέσελ και Δημήτρης Κατσίβελης παρά τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες θα είναι διαθέσιμοι.
Τα πλάνα του «Ντούντα» επικεντρώνονται στον περιορισμό του Νικολά Μπατούμ, αλλά όχι μόνο. Ο Γάλλος φόργουορντ κάνει τα πάντα στο γήπεδο και μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα έχει 20,5 πόντους, 7,3 ριμπάουντ, 6,5 ασίστ και 1,5 κλέψιμο παίζοντας σχεδόν σε όλο το ματς κατά μέσο όρο. Δεν είναι όμως μόνο αυτός, αφού η Νανσί μετρά ήδη δύο νίκες στη διοργάνωση και θέτει υποψηφιότητα για πρόκριση στη δεύτερη φάση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *