Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

«Πειράματα» εν όψει Euro


Πηγή: sport-fm.gr

Την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά νέα πρόσωπα έχει ο Φερνάντο Σάντος στο σημερινό φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία επί αυστριακού εδάφους εν όψει της τελικής φάσης του Euro 2012 (21:30, OTE sport1 και σε real time από το www.sport-fm.gr).

Με οχτώ αλλαγές αναμένεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός να παρατάξει την «γαλανόλευκη» σε σχέση με το παιχνίδι της Παρασκευής, αφού θέλει να δει την ανταπόκριση κάποιων παικτών που θα παίξουν στο αποψινό ματς.
Ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα, ο οποίος θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Μανιάτη, Παπασταθόπουλο, Μαλεζά και Γιαννούλη. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Μάκος, ο Καραγκούνης και ο Τζιόλης. Ως δεξί εξτρέμ θα παίξει ο Κονέ, αριστερά θα είναι ο Χαριστέρας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Λυμπερόπουλος.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Φωτάκης, Θεοδωρίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης και Γκέκας. Εκτός έμεινε ο Χαλκιάς. «Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά στο παιχνίδι της Παρασκευής και να δώσουμε χρόνο σε νέους ποδοσφαιριστές», δήλωσε ο κ. Σάντος.

Πώς θα αγωνιστούν οι Ρουμάνοι

Με σύστημα 4-4-2 θα αγωνιστούν οι Ρουμάνοι απέναντι στην Εθνική. Συγκεκριμένα, ο Βίκτορ Πίτουρκα αναμένεται να επιλέξει τους εξής έντεκα: Λουνγκ, Λούκιν, Γκαμάν, Παπ, Ράντου, Κότσις, Νεάγκου (στο ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών της Ρουμανίας), Λάζαρ, Τόρζε, Μαζίλου και Κίπσου.
Στην αποστολή μετέχουν ακόμα οι Ταταρουσάνου, Μπαγκραντεάν, Κιρίχες, Πλεάσκα, Γκοϊαν, Ρατ, Βάργκα, Πιντίλι,, Μπουρτσεάνου, Τανάσε, Νικουλάε, Στάνκου.
Την αποψινή αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο Αυστριακός ρέφερι Γκανγκλ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπάουμαν και Αϊμαν.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Μέσα από την ιστοσελίδα του «Cash Point Arena» γινόταν τις προηγούμενες ημέρες και η διάθεση των εισιτηρίων του σημερινού ματς, είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια, κοστίζουν 9 και 12 ευρώ και υπάρχουν και τα παιδικά εισιτήρια που τιμώνται 6 ευρώ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *