Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ζοτς: «Το πιο σημαντικό ματς ως τώρα»


Ως το πιο σημαντικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα στην πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας χαρακτήρισε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς το αυριανό (24/11) με αντίπαλο την Ουνικάχα Μάλαγα στην Ισπανία. «Περιμένουμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό στο ΟΑΚΑ» τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης. «Στόχος η νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε προσεχτικοί από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο» το μήνυμα του Ρομέιν Σάτο.

Αναλυτικά:

Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: «Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό του ομίλου ως τώρα. Ο στόχος παραμένει ίδιος: Η πρόκριση στο ΤΟΡ 16. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο, αλλά στη Μάλαγα είναι πάντα δύσκολο. Φυσικά, περιμένουμε το ματς να είναι τελείως διαφορετικό από αυτό στο ΟΑΚΑ».

Ρομέιν Σάτο: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε. Παίξαμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάμπεργκ και Ολυμπιακό, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Κάναμε το ίδιο λάθος και δεν τελειώσαμε σωστά σε αυτούς τους αγώνες. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα, αλλά το παιχνίδι με τη Μάλαγα δεν θα είναι εύκολο. Ο αντίπαλος μας παίζει καλύτερα από ό,τι πριν ένα μήνα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Πηγή: www.sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *