Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ο Kimi Raikkonen ντυμένος στα χρώματα της Williams

πηγή: autotriti.gr

Υπήρχαν φήμες ότι ο Kimi Raikkonen θα επιστρέψει στο χώρο της Formula 1 ντυμένος με τα χρώματα της Williams. Τελικά με επίσημη ανακοίνωση της βρετανικής ομάδα επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες.

Από την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν φήμες οτι ο Kimi Raikkonen θα επιστρέψει πίσω από το τιμόνι ενός μονοθέσιου και αυτό πρόκειται να είναι της Williams. Τελικά, επίσημα η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε ότι είναι αλήθεια, ενώ ο Toto Wolff συνέχισε λέγοντας ότι αυτό το θέμα δεν αποτέλεσε κάποιο διαφημιστικό τρικ.

Από την άλλη μεριά, ο Rubbens Barrichello φαίνεται να έτρεξε το τελευταίο αγώνα στην καριέρα του, ενώ μέσα στις επιλογές της Williams είναι και ο Adrian Sutil. Οι ικανότητες του Raikkonen είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο, ωστόσο θα πρέπει να δουλέψει αρκετά για να φτάσει την αγωνιστική κατάσταση των υπόλοιπων οδηγών.

Επίσης, ακούστηκαν τα ονόματα των Jules Bianchi και Valtteri Bottas, οι οποίοι βρίσκονται σε χαμηλό οδιγικό επίπεδο ακόμα, όμως δεν αποκλείεται να τους δούμε να βρίσκονται στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *