Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Αποτελέσματα Δ' Φάσης Κυπέλλου Ελλάδος


ΠΑΝΑΘΗΚΑΙΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : 1 - 0

Στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος πέρασε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε στον Εύοσμο του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 με γκολ του Βύντρα.
Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στους "16" πήρε ο Παναθηναϊκός που νίκησε 1-0 στον Εύοσμο τον Αγροτικό Αστέρα.
 Με κορυφαίο και σκόρερ τον Βύντρα (22') το "τριφύλλι" έχοντας στους διακριθέντες τους Καρνέζη, Βιτόλο και Μαυρία πήρε την πρόκριση από την αξιόμαχη ομάδα του Κούτση.


ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - SCODA ΞΑΝΘΗ : 0 -2

 Η Ξάνθη επικράτησε στην Κατερίνη της ΑΕ Ποντίων με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για την φάση των "16" του Κυπέλλου. Ξύλο ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και την Αστυνομία λίγο πριν το φινάλε!
Η διαφορά κλάσης ανάμεσα σε ΑΕ Ποντίων και Ξάνθη ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που έδωσε τη νίκη-πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Οι Θρακιώτες  πέρασαν από την Κατερίνη χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες, επικρατώντας των γηπεδούχων με 2-0 χάρη στα τέρματα των Καζάκη (40') και Βασιλακάκη (72').
Ωστόσο ένας ήρεμος αγώνας σημαδεύτηκε από την είσοδο στο 88' μια ομάδας περίπου 30 κουκουλοφόρων που προσπάθησαν να επιτεθούν με καδρόνια και πέτρες στον Δημήτρη Καλόπουλο, με την Αστυνομία να τους απωθεί λίγο πριν τον φτάσουν!


ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : 2-3(Παράταση)

Η Καλλονή έκανε τα πάντα για να πετύχει την έκπληξη, αλλά ο Πανιώνιος βγήκε τελικά ζωντανός στην παράταση και πέρασε στους "16" του Κυπέλλου με το τελικό 2-3. Παράπονα για τη διαιτησία από τους γηπεδούχους.
Ο Πανιώνιος λίγο έλειψε να την πατήσει όπως την περσινή χρονιά όπου αποκλείστηκε από την Διαγόρα, όμως έστω και στο τέλος φάνηκε πως έμαθε από το λάθος του και δεν έπεσε πάλι θύμα έκπληξης στο Κύπελλο.

Οι παρολίγον θύτες, παίκτες της Καλλονής, μπήκαν δυνατά, πήραν δύο φορές το προβάδισμα, έκαναν μια σπουδαία προσπάθεια για να κερδίσουν την πρόκριση, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν.



ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : 4-2 

Ο Θρασύβουλος έκανε τη μεγάλη έκπληξη καθώς νίκησε με 4-2 στα πέναλτι τον Λεβαδειακό (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) και πήρε την πρόκριση για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης στο Δημοτικό Γήπεδο της Φυλής δεν προσέφερε κάτι το ιδιαίτερο όμως στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε και οι δύο ομάδες πρωταγωνίστηκαν σε ένα ματς θρίλερ.
 Οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ στο 67' με τον Βλάχο και οι Βοιωτοί πολιόρκησαν στη συνέχεια την αντίπαλη εστία, φτάνοντας έτσι δίκαια στην ισοφάριση στο 87' με τον Κόρμπο και στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Πηγή : sport24.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *