Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Αντιμετωπίζουν τη Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ σήμερα οι "Πράσινοι"


Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τερματίσει ψηλότερα ή χαμηλότερα από τη δεύτερη θέση στο Β’ Γκρουπ της Ευρωλίγκας, αλλά αν χρειάζεται κίνητρο στον αποψινό αγώνα με την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports 3) είναι εύκολο να το βρει. Η ήττα στον πρώτο γύρο στη Γερμανία αποτελούν-μαζί με την τελευταία εμφάνιση μπροστά στο κοινό του για το 2011 και την εξιλέωση για τη βαριά ήττα στη Μόσχα-ικανούς λόγους για να θέλουν οι «πράσινοι» νίκη και καλό μπάσκετ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πλην των γνωστών (Τσαρτσαρή και Περπέρογλου). Περιμένει, ωστόσο, να δει ασφαλώς καλύτερο πρόσωπο αφού η ανάκαμψη των προηγούμενων αγώνων αποδείχτηκε βραχύβια και ακολούθησαν η συντριβή από την ΤΣΣΚΑ και η περισσότερο του αναμενόμενου δύσκολη νίκη επί του αποδεκατισμένου Αμαρουσίου. Στον αντίποδα, οι Γερμανοί έρχονται με φιλοδοξίες, αν και γνωρίζουν πως χρειάζονται δύο θαύματα για να προκριθούν στους «16»: νίκη στο ΟΑΚΑ και ταυτόχρονα της ΚΚ Ζάγκρεμπ επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Δύσκολα, αν όχι... απίθανα πράγματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής και τα σενάρια ανά όμιλο: 

Τετάρτη 21/12

Β’ Όμιλος 

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι σίγουρα πρώτη, ο Παναθηναϊκός σίγουρα δεύτερος και η Ουνικάχα έχει ήδη προκριθεί. Θα είναι τρίτη αν νικήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τέταρτη αν ισοβαθμήσει με την Μπάμπεργκ ή την Μπάμπεργκ και τη Ζαλγκίρις. Η Ζαλγκίρις προκρίνεται με νίκη, η Μπάμπεργκ χρειάζεται νίκη στο ΟΑΚΑ και ήττα της Ζαλγκίρις στο Κάουνας από την ΚΚ Ζάγκρεμπ, ενώ η τελευταία χρειάζεται νίκη στο Κάουνας και ταυτόχρονα του Παναθηναϊκού για να προκριθεί.

Παναθηναϊκός-Μπάμπεργκ 21:00
Ουνικάχα Μάλαγα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:00
Ζαλγκίρις Κάουνας-ΚΚ Ζάγκρεμπ 21:00

Βαθμολογία: ΤΣΣΚΑ Μόσχας 9-0, Παναθηναϊκός 6-3, Ουνικάχα Μάλαγα 4-5, Ζαλγκίρις Κάουνας 3-6, Μπάμπεργκ 3-6, ΚΚ Ζάγκρεμπ 2-7.

Δ’ Όμιλος

Όλα έχουν κριθεί στον όμιλο από την περασμένη αγωνιστική. Η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη, η Σιένα δεύτερη, η Ούνιξ Καζάν τρίτη και η Γαλατάσαραϊ τέταρτη, ενώ Πρόκομ και Ολίμπια έχουν αποκλειστεί.

Μπαρτσελόνα-Γαλατάσαραϊ 21:45
Πρόκομ-Σιένα 21:45
Ολίμπια Λιουμπλιάνα-Ούνιξ Καζάν 21:45

Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 8-1, Σιένα 7-2, Ούνιξ Καζάν 6-3, Γαλατάσαραϊ 4-5, Πρόκομ 1-8, Ολίμπια Λιουμπλιάνα 1-8.

Πέμπτη 22/12 

Α’ Όμιλος 

Η Καντού και ο Ολυμπιακός έχουν προκριθεί, ενώ η Νανσί έχει αποκλειστεί. Από εκεί και πέρα, όλα είναι ανοιχτά.

Ο Ολυμπιακός: 1) Θα είναι πρώτος με νίκη στη Γαλλία κι αν ταυτόχρονα νικήσουν Καντού και Κάχα Λαμποράλ. Επίσης πρώτος τερματίζει με νίκη στη Γαλλία κι αν ταυτόχρονα νικήσουν Μπιλμπάο και Καντού. 2) Θα είναι δεύτερος με νίκη στη Γαλλία κι αν ταυτόχρονα νικήσουν Κάχα Λαμποράλ και Φενέρμπαχτσε. Επίσης δεύτερος τερματίζει με νίκη στη Γαλλία κι αν ταυτόχρονα νικήσουν Μπιλμπάο και Φενέρμπαχτσε. 3) Θα είναι τρίτος αν χάσει από τη Νανσί και ταυτόχρονα νικήσουν Κάχα Λαμποράλ και Φενέρμπαχτσε. 4) Θα είναι τέταρτος αν χάσει από τη Νανσί και ταυτόχρονα νικήσουν Καντού και Κάχα Λαμποράλ. Επίσης αν χάσει από τη Νανσί και ταυτόχρονα νικήσουν Μπιλμπάο και Φενέρμπαχτσε.

Η Μπιλμπάο προκρίνεται με νίκη και αποκλείεται με ήττα. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αποκλείεται μόνο αν 1) χάσει από την Καντού και ταυτόχρονα η Νανσί κερδίσει τον Ολυμπιακό και η Μπιλμπάο την Κάχα Λαμποράλ και 2) αν χάσει από την Καντού και κερδίσουν Μπιλμπάο και Ολυμπιακός. Η Κάχα Λαμποράλ αποκλείεται μόνο 1) αν χάσει από την Μπιλμπάο και ταυτόχρονα κερδίσουν Νανσί και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και 2) αν χάσει από την Μπιλμπάο και ταυτόχρονα νικήσουν Ολυμπιακός και Μπιλμπάο.

Μπιλμπάο-Κάχα Λαμποράλ
Καντού-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ
Νανσί-Ολυμπιακός

Βαθμολογία: Κάχα Λαμποράλ 5-4, Ολυμπιακός 5-4, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 5-4, Καντού 5-4, Μπιλμπάο 4-5, Νανσί 3-6.

Γ’ Όμιλος 

Μία εκκρεμότητα υπάρχει στον τρίτο όμιλο, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης είναι οριστικά πρώτη, η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεύτερη και η Αναντολού Εφές τρίτη. Η τέταρτη θέση διεκδικείται από Παρτιζάν και Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Οι Σέρβοι θα πάρουν το τελευταίο εισιτήριο με νίκη ή ήττα με λιγότερους από 4 πόντους, ενώ οι Ιταλοί χρειάζονται νίκη με 3+ πόντους διαφορά.

Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης 19:15
Παρτιζάν-Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο 21:45
Σαρλερουά-Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:45

Βαθμολογία: Ρεάλ Μαδρίτης 7-2, Μακάμπι Τελ Αβίβ 6-3, Αναντολού Εφές 5-4, Παρτιζάν 4-5, Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο 3-6, Σαρλερουά 2-7.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *