Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

«Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Τέβες θα ανήκει σε άλλη ομάδα»

Στην πώληση τουλάχιστον τριών παικτών στοχεύει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι

Μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας οριοθέτησε την αποχώρηση του Κάρλος Τέβες από τη Σίτι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος έθεσε την… αποφόρτιση του ρόστερ ως βασική προϋπόθεση ώστε να κινηθεί η Μάντσεστερ Σίτι στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Οι «πολίτες» βρίσκονται εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με τη Μίλαν για τη μετακίνηση του Κάρλος Τέβες, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.

«Για τον Τέβες ενδιαφέρονται τουλάχιστον δύο-τρεις ομάδες από την Ιταλία, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Γαλλία. Ελπίζω να υπάρξει συμφωνία, διότι αυτό θα είναι καλό τόσο για εμάς, όσο και για τον παίκτη που θα επιστρέψει σε αγωνιστικό ρυθμό. Θεωρώ πως μέσα στις επόμενες τέσσερις ημέρες θα έχει κλείσει σε κάποια ομάδα».

Εκτός του Τέβες, ο ιταλός τεχνικός έχει εισηγηθεί και την αποχώρηση των Γουέιν Μπριτζ και Νεντούμ Ονουόχα από το δυναμικό των πρωτοπόρων της Πρέμιερ Λιγκ:

«Θα πρέπει να πουληθούν τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές και μόνο τότε θα ψάξουμε κάτι στις μεταγραφές. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιον, αλλά πρώτα θα πρέπει να προχωρήσουμε σε αποχωρήσεις» ανέφερε σχετικά.

Τέλος αναφέρθηκε και στο τομέα που κατά τη γνώμη του η Σίτι χρειάζεται ενίσχυση:

«Η αποχώρηση του Τουρέ για το Κόπα Άφρικα είναι μια σημαντική απώλεια. Νομίζω πως αν κινηθούμε για κάποιον ποδοσφαιριστή, αυτό θα γίνει για τη μεσαία γραμμή. Ο Ντε Ρόσι είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Ωστόσο αγωνίζεται σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η Ρόμα και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να τον κάνουμε δικό μας».

Πηγή : england365.com.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *