Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Παρά το γεγονός πως η Τσέλσι δεν έχει πετύχει νίκη εκτός έδρας στα παιχνίδια του Champions League τους τελευταίους 13 μήνες, ο Ντιντιέρ Ντρογκμπά εμφανίζεται αρκετά αισιόδοξος και πιστεύει πως οι «μπλε» θα κερδίσουν την Μπενφίκα στο «Ντα Λους» της Λισαβόνας στον αγώνα για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης(27/3).

«Υπάρχουν ομάδες που ξέρεις ότι μπορούν να τα καταφέρουν όποια κι αν είναι η πρόκληση. Ακόμα και αν έχουν ένα χαμένο σερί πέντε ή έξι παιχνιδιών. Υπάρχουν ομάδες που ξέρεις πως μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες περιπτώσεις και η Τσέλσι είναι μία τέτοια ομάδα», ήταν τα λόγια του Ιβοριανού.

« Με τους παίκτες και με τη νοοτροπία που έχουμε να μαχόμαστε μέχρι το τελευταίο λεπτό, θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να κερδίσουμε.

Πιστεύω πως γι αυτό έχουμε ζήσει όλες αυτές τις μεγάλες στιγμές τις τελευταίες σεζόν, γιατί όλοι πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και γιατί ό,τι κάνουμε, το κάνουμε ως σύνολο, ως ομάδα», δήλωσε ο 34χρονος επιθετικός, ο οποίος πρόσθεσε:

«Έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε λίγο παραπάνω στους εαυτούς μας και υπάρχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όταν κερδίζεις η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι η καλύτερη δυνατή, ενώ όταν χάνεις η ψυχολογία πέφτει. Αυτό είναι ανθρώπινο. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που θα μας χρειαστεί τις επόμενες εβδομάδες».

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *