Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Χιώτης: «Πίστευα ότι θα περάσουμε»

Ο Διονύσης Χιώτης ήταν ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ με τη Λιόν, όπως εξελίχτηκε ο αγώνας, με την απόκρουση στο τελευταίο πέναλτι του Μπάστος στη διαδικασία της «ρώσικης ρουλέτας» και χάρισε στον «θρύλο» του κυπριακού ποδοσφαίρου την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο διεθνής τερματοφύλακας τόνισε πως πίστευε στην πρόκριση και ήταν σίγουρος πως θα έπιανε, τουλάχιστον, ένα πέναλτι, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο πρωταθλητής Κύπρου στη διοργάνωση.

Αναλυτικά: «Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Φάνηκε στο γήπεδο ότι το πιστεύαμε. Δίκαια βρισκόμαστε εδώ. Το πίστευα στα πέναλτι. Είχα αυτοπεποίθηση. Αυτή η ομάδα δεν ξέρουμε πού θα φτάσει... Θα δούμε..».

Όταν παίζεις σε αυτή τη φάση, πιστεύω ότι υπήρχε κάποιος φόβος στο πρώτο παιχνίδι. Ίσως κάπου να υπερτιμήσαμε τη Λιόν, περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Σήμερα είπαμε ότι θα μπούμε να παίξουμε χωρίς να κλειστούμε και ότι βγει. Δεν έχουν "ταβάνι" τα όνειρά μας. Αυτό που νιώθουμε είναι περηφάνια που έχουμε καταφέρει αυτό το πράγμα. Θα περάσει πολύς καιρός για να συνειδητοποιήσουμε τι κάναμε. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτό που έγινε είναι απόδειξη ότι δεν παίζουν τα μπάτζετ μπάλα, αλλά η ψυχή, το ταλέντο και η διάθεση.

Ειλικρινά, δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο του αγώνα. Δεν μας έκανε φάσεις η Λιόν. Ήμασταν συμπαγείς πίσω και είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Στα πέναλτι, ήταν και μελέτη. Σίγουρα θες και τύχη, αλλά είχαμε κοιτάξει κάποια πράγματα. Αυτή τη στιγμή, αφιερώνω την πρόκριση στην οικογένειά μου και θέλω να δείξω και στην Ελλάδα και στους Έλληνες πως, με όλα αυτά που περνάει αυτή τη στιγμή ο λαός μας, πρέπει να τα βάλει με τα "μεγαθήρια". Πρέπει ο κόσμος να κάνει κάτι, αλλά δεν πάει άλλο. Δείξαμε ότι αν τα βάλεις με τους ισχυρούς, κερδίζεις».

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *