Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

«Κόκκινο εξπρές»!


Μια «ανάσα» από την προημιτελική φάση του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ύστερα από τη νίκη (1-0) που πήρε στην έδρα της Μέταλιστ. Οι Πειραιώτες πήραν το προβάδισμα για τον επαναληπτικό που θα γίνει σε μία εβδομάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πλέον κάνουν όνειρα για μεγαλύτερη διάκριση στη διοργάνωση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν θύμισαν την εικόνα που είχαν στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους, όμως κατάφεραν και πάλι να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» τη φετινή σεζόν είναι εντυπωσιακοί στην Ευρώπη, αφού μετρούν έξι νίκες στους τελευταίους επτά αγώνες που έχουν δώσει. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός νίκησε την Ντόρτμουντ (3-1 στο Καραϊσκάκη), την Μαρσέιγ (1-0 στη Γαλλία), την Άρσεναλ (3-1 στο Καραϊσκάκη), την Ρούμπιν (με σκορ 1-0 και στα δύο ματς) και χθες τη Μέταλιστ (πάλι με 1-0).

Το μοναδικό ματς που έχει χάσει είναι εκείνο στη Γερμανία απέναντι στην Μπορούσια, αν και δικαιούταν κάτι καλύτερο από εκείνη την αναμέτρηση.

Οι Πειραιώτες έχουν πετύχει τρεις νίκες μακριά από την έδρα τους, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία τους!

Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει και τον Απρίλιο, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ όσο συμμετέχει στα κύπελλα Ευρώπης.

Μετά την ήττα στην Ξάνθη οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν εννιά συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας και Europa League, χωρίς να έχει παραβιαστεί η εστία τους!

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικοινώνησε με την ομάδα μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο πρόεδρος της πειραιώτικής ΠΑΕ έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες, όμως επέστησε την προσοχή τους στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη για το πρωτάθλημα.

«Από αύριο (σ.σ.: σήμερα) πρέπει να είναι κάτω τα κεφάλια. Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα παιχνίδι μέχρι να πάρουμε την πρόκριση, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη».

«Όνειρο ζω…» 

Περίπου τριάντα οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά την σπουδαία νίκη στο Χάρκοβο. Λίγο μετά τις τρις τα ξημερώματα η «ερυθρόλευκη» αποστολή προσγειώθηκε στην Αθήνα και στην πόρτα του αεροσκάφους στην φυσούνα περίμενε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος συνεχάρη όλη την ομάδα για την επιτυχία στην Ουκρανία.

Λίγα λεπτά αργότερα στην αίθουσα αφίξεων οι τριάντα οπαδοί υποδέχθηκαν με μοναδικό τρόπο τους παίκτες και τον Ερνέστο Βαλβέρδε από τον οποίο ζητούσαν να μείνει για πάντα στην ομάδα.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *