Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Εξασφάλισε την παραμονή ο Λεβαδειακός


Νίκη οξυγόνο για τον Λεβαδειακό. 

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 της Ξάνθης και πέρασαν… αέρα στην δέκατη θέση της Σούπερ Λίγκας αφήνοντας τους άλλους να «σφάζονται» για την παραμονή.

Ναπολεόνι και Πόποβιτς οι σκόρερ των νικητών, άφαντη η Ξάνθη, η οποία έχασε και πέναλτι με τον Μαρκόφσκι. Με εννέα παίκτες τελείωσαν οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής Μεντί και Λισγάρα.

 Το πρώτο ημίχρονο είχε μόνο μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αυτός ήταν ο Λεβαδειακός. Οι παίκτες του Παράσχου μπήκαν στο παιχνίδι για να πάρουν το τρίποντο και να μην αφήσουν σε κανέναν την δυνατότητα να τους αμφισβητήσει. Το πρώτο γκολ ήρθε από τον Ναπολεόνι, ο οποίος με την βοήθεια της… μπάλας έκανε μια μικρή αναπαράσταση της γέννας της συζύγου του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την Ξάνθη ήρθε και δεύτερο γκολ από τον Πόποβιτς, ο οποίος με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Από την άλλη πλευρά η Ξάνθη έδειχνε πως έχει επηρεαστεί από τον… αέρα και δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της. Πόσω μάλλον να κάνει και φάσεις μπροστά από την εστία του Κυριακίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαφορετική εικόνα. Η Ξάνθη άρχισε να πιέζει περισσότερο και να προσπαθεί να φτάσει κοντά σε ένα γκολ, το οποίο θα την ξαναέβαζε στο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός άρχιζε να δίνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να «μαζεύεται» στα καρέ του. Οι Ακρίτες εκμεταλλευόμενοι αυτή την οπισθοχώρηση των πράσινων, κέρδισαν πέναλτι με τον Μαρκόφσκι, σε μια φάση μάλλον... υπερβολική από τον Βοσκάκη.

Την μπάλα πήρε ο Σέρβος επιθετικός, όμως η εκτέλεσή του ήταν τραγική και η μπάλα κατέληξε έξω από το γήπεδο. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Ουζουνίδη δεν το έβαλαν κάτω και με μπροστάρη τον ακούραστο Βασιλακάκη δημιούργησαν και άλλες φάσεις αλλά το γκολ δεν ήρθε.

Πηγή : sport-fm.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *