Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Άξιοι πρωταθλητές


Ο Ολυμπιακός είχε ουσιαστικά κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, όμως κόντρα στον Παναιτωλικό πήρε και τυπικά τον τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι άξιοι πρωταθλητές, είχαν την καλύτερη ομάδα, έπαιξαν την καλύτερη μπάλα και με εξαίρεση την «κοιλιά» που έκαναν στις αρχές του χρόνου, είχαν και διάρκεια στην απόδοση τους.

Από δω και πέρα αγωνιστικά το ενδιαφέρον στρέφεται στα παιχνίδια του κυπέλλου, αφού είναι ο μοναδικός στόχος των «ερυθρόλευκων» που έχει μείνει «ανοιχτός», ενώ η προσοχή της διοίκησης μπορεί να στραφεί ολοκληρωτικά στην επόμενη σεζόν.

Δεν χρειάζονται «βιασύνες», όμως δεν πρέπει αν υπάρξει και καθυστέρηση. Είναι αντιληπτό πως το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει το τι θα γίνει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε κι αυτό δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει άμεσα. Η διοίκηση όμως θα πρέπει να είναι πανέτοιμη για κάθε ενδεχόμενο.

Οσον αφορά το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου, οι Πειραιώτες για μία ακόμη φορά είχαν την απόλυτη υπεροχή, δημιούργησαν πολλές φάσεις και για μία ακόμα φορά είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο κέντρο. Οι Μακούν, Ορμπάιθ και Μανιάτης έκαναν και πάλι εξαιρετική δουλειά.

Κρίμα για τον Παναιτωλικό, που όπως όλα δείχνουν δεν θα παραμείνει στην κατηγορία. Κρίμα γιατί πρόκειται για μία ομάδα με σοβαρή διοίκηση και κόσμο, κάτι που δυστυχώς βρίσκει πλέον κανείς πολύ δύσκολα στο Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *