Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Οι απουσίες συνεχίστηκαν!


Με έξι παίκτες λιγότερους ολοκληρώθηκε -και την Πέμπτη (21/6)- η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Ανδρών, πριν η αποστολή αναχωρήσει την Παρασκευή (22/6) για τη Βραζιλία.

Τα καλά νέα ήρθαν από τον Κώστα Καϊμακόγλου, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά το τράβηγμα που είχε τον οπίσθιο μηριαίο, ενώ στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ έδωσαν κανονικά το «παρών» οι… Ιταλοί, Γιάννης Μπουρούσης και Νίκος Ζήσης.

Ούτε σήμερα (21/6) κατάφερε να προπονηθεί ο Γιώργος Πρίντεζης, καθώς εξακολουθεί να αισθάνεται ένα σφίξιμο στη γάμπα, με τον Αντώνη Φώτση να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, λόγω του διαστρέμματος που αποκόμισε από τους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (21/6) πήρε εξιτήριο από το Metropolitan ο Μάικ Μπράμος, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρούταν από στομαχικές διαταραχές. Ωστόσο, ο ίδιος λόγος άφησε εκτός προπόνησης τους Κώστα Βασιλειάδη και Βασίλη Καββαδά. Ο Κώστας Καϊμακόγλου δείχνει να ξεπερνά το τράβηγμα που είχε στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ στα ευχάριστα ήταν και η παρουσία του Νίκου Ζήση και του Γιάννη Μπουρούση στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ.

Τέλος, το κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ επισκέφτηκε και το ΕΣΚΑΝ προκειμένου να κάνει τον καθιερωμένο έλεγχο στους Έλληνες διεθνείς.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *