Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

«Χρειάζεται υπομονή με την Ελλάδα»


Υπομονή για να διασπάσει την καλή ελληνική άμυνα θα χρειαστεί η Γερμανία στον μεθαυριανό προημιτελικό του Euro 2012, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Σάμι Κεντίρα.

«Η Ελλάδα είναι μία πολύ συμπαγής ομάδα και με καλή ψυχολογία. Τους αρκεί να πετύχουν ένα γκολ και είναι μάστορες στην αποτελεσματικότητα. Θα χρειαστεί υπομονή από την πλευρά μας για να διασπάσουμε την άμυνά τους. Πρέπει να είμαστε κινητικοί και να ψάξουμε το παραμικρό ρήγμα στην άμυνά μας. Θα είναι δύσκολα, αλλά πιστεύω πως έχουμε τις λύσεις», τόνισε ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σχολιάζοντας την παρουσία της Άνγκελα Μέρκελ στο γήπεδο, είπε: «Η Άνγκελα Μέρκελ φέρνει γούρι στην ομάδα και μας δίνει καλή ψυχολογία. Η επίσκεψή της δείχνει τη σημασία που έχει η εθνική ομάδα για τη χώρα».

Σχολιάζοντας την απουσία του τιμωρημένου Γιώργου Καραγκούνη δήλωσε: «Γνωρίζω από παλιά τον Καραγκούνη. Βοηθά πολύ την ομάδα με την εμπειρία του και θα είναι μία απουσία για την Ελλάδα».

Αναφορικά με τη μαζική παρουσία Γερμανών οπαδών στο Γκντανσκ είπε: «Έχω ακούσει ότι θα έχουμε στο πλευρό μας περίπου 15.000 Γερμανούς φιλάθλους. Θα είναι σαν να παίζουμε στην έδρα μας».

Ο Τόμας Μίλερ από τη δική του πλευρά είπε: «Οι Έλληνες θα παίξουν σκληρή άμυνα. Εμείς έχουμε τον τίτλο του φαβορί και όλοι οι αντίπαλοι μάς αντιμετωπίζουν παίζοντας κλειστά. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *